Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Keskerakond valib täna Seligeri ja Lesbose vahel

-
10.09.2023
Gerli Tali foto

Täna on vanavanemate päev ja on isegi sümboolne, et keskerakond valib just täna omale uut esimeest. Sest tegemist on ikkagi eakate inimeste lemmikparteiga, mis jagas pealinna vanuritele tasuta mädanenud kartuleid ja pehkinud küttepuid ning ehitas Lasnamäele Moskva alluvusega õigeusukiriku, kus käivad enamasti mutikesed, ja laseb ehitada sinna juurde nüüd ka propagandakeskuse.

Seega toetab keskerakond seni ajani tuumapomme, tanke, rakette, naaberriikide maade hõivamist ja ukrainlaste massimõrvu õnnistavat kuritegelikku organisatsiooni. Ka oli keskerakond aastakümneid täiesti ametlikult Venemaa võimupartei Jedinaja Rossija sõsar, ja see kolossaalne jõuk ning selle juht saadavadki iga päev teele rakette ja lennukeid, et tappa lapsi ja naisi Ukrainas. Kuid keskerakond lubab terroririigi siinse luurekeskuse räuskavatel töötajatel sõita Tallinnas tasuta linnatranspordis ausate inimeste seltsis.

Kui rõhutatakse seda, et praegune linnapea Mihhail Kõlvart on venekeelne ja venestab eestlaste pealinna, siis tekkib muidugi küsimus, et kas siis, kui Tallinna linnapead olid puhtatõulised eestlased, siin ei venestatud, ei lömitatud venekeelsete ees? Samasugused venestajad olid Edgar Savisaar, Taavi Aas ja Jüri Ratas. Nii et asi on ikkagi selle poliitilise organisatsiooni olemuses: alati ülimalt, lausa anekdootlikult korrumpeerunud, sovetlik, jultunud, Venemaa ja selle kodanike ees lömitav.

Eestlane Jüri Ratas alles hiljuti võttis enda asetäitjaks Yana Toomi, eestlaste ja eesti riigi täiesti paadunud vaenlase, kes tegutseb Euroopa struktuurides Eesti ja eestlaste mustamise ja karistamisega, toetades igati eesti riigi vaenlasi.

Varastamist, venestamist ja eesti rahvusriigi lõhkumist teostab ka verise rahakotiga Kaja Kallase reformierakond, aga täna valitakse keskerakonna esimeest ja jutt käib keskerakonnast.

Olukord on selline, et head valikut polegi. Jah, Seligeris käinud Mihhail Kõlvart on venekeelne, aga kuidas saaks nimetada siis Tanel Kiike, kes vaid mõned aastad tagasi nõudis keskerakonna büroo juhina eesti kodakondsuse taotlejate vabastamist eesti keele oskuse ja põhiseaduse tundmise nõudest? Kes andis ministrina homoaktivistidele miljoni rahast, mis oli mõeldud peredele ja lastele? Kes keetis surnuks 5 miljoni eest vaktsiine?

Kui võidab Kiik, võib keskerakonnast saada veel üks vasakliberaalne parasiitorganism. Kui võidab Kõlvart, toimub keskerakonna lõplik venestumine ja marginaliseerumine.

Selle järgi otsustades, kui hüsteeriliselt toetavad praegu Kõlvarti kandidatuuri siinses „vene maailma“ meedias tšaplõginlased, on temaga seotud putinistide suured lootused. Kõlvart peaminister, Kõlvart kuningas.

Ka konservatiive ja traditsioonilist peret vaenav lobamokk Kiik ei ole mitte tõsiseltvõetav kandidaat, vaid mingi lamba hädatapu olukord.

Ei oska kummalegi pöialt hoida.

Ainult Eestile.

Ivan Makarov