Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO I “Esimene stuudio”: Epler on kriitiline valitsuse tegevusetuse suhtes olukorras, kus majandus langeb

-
13.09.2023
Laadime sisu...

ETV “Esimese stuudio” majandusdebatis kritiseerisid opositsioonierakondade esindajad valitsuse maksutõuse ning tegevusetust majanduslanguse ajal.

EKRE-t esindanud riigikogu liige Rain Epler märkis, et koalitsiooni järgmiste aastate maksutõusud tabavad kõige raskemalt madalama sissetulekuga ja suurematest linnadest väljaspool elavaid inimesi. Epler oli ka kriitiline valitsuse tegevusetuse suhtes olukorras, kus majandus langeb.

“Tänases “Esimeses stuudios” kuulsime majandus- ja infotehnoloogiaministrilt, et majanduse raskest seisust aitavad meid üle arengukava ning komisjoni moodustamine. See on päris piinlik!” kommenteeris Epler. “Ettevõtjate sõnum on tegelikult väga selge. Vaja on luua keskkond, mis võimaldab teha pikaajalisi investeerimisotsuseid. Selle asemel tegeleb tänane valitsus energeetika valdkonnas ulmelise rohepöörde ideoloogia läbisurumisega, piirab ja raskendab ilma ühegi mõistliku põhjuseta ettevõtete tegevust erinevates valdkondades põllumajandusest ja metsandusest keemiatööstuseni.”