Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas rõhub enda õigustamisel “näpuvigadele” laenulepingus. Kuidas pank maksis välja 350 000 eurot vigase lepinguga?

-
13.09.2023
Tervishoius raha liigub, aga ravi kättesaadavus jätab soovida. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Peaministri valederegister saab aina täiendust ja nüüd tõmbab ta sellesse ka pangad ja notarid.

BNS vahendab: “Allkirjastasin Novaria Consultiga laenulepingu 5. jaanuaril 2022. Lepingu teksti jäid sisse paar näpuviga, mida märkas hiljem pank. Panga palvel parandasime need vead ja panime 3. veebruaril 2022 lepingule uued allkirjad. Nii et tegu on ikkagi sellesama 5. jaanuaril sõlmitud lepinguga,” selgitas Kaja Kallas.

Lisaks märkis ta, et lepingu tekstis on lepingu sõlmimise ajaks märgitud 5. jaanuar 2022. “Laenusumma kandsin Novaria Consultile üle 6. jaanuaril 2022,” lisas Kallas uue faktina. Nimelt laenas ta Novaria Consultile kokku tol hetkel 350 000 eurot ning ta abikaasa maksis selle summa tagasi kolmes osas. Lisaks laenas Kallas abikaasale 20 000 eurot, mida ta veel tagasi ei ole saanud.”

Kõigepealt: väidetavalt on Kaja Kallas tippadvokaat, aga lepingut lugedes ta “näpuvigu” ei märganud, nagu ei pannud neid tähele ka lepingu koostaja (notar, advokaat?) ja pank – laen maksti välja ja alles hiljem tuli välja, et lepingus on “näpuvead”.

See paneb tavakodaniku mõtlema usaldusele pankade vastu, kui 350 000 eurot makstakse välja vigase laenulepinguga ja ka notar ei märka seda.

Tõenäoliselt Kaja Kallas lihtsalt vassib, aga mida arvab kõnealune pank sellest, kui peaminister viib alla nende maine ja usaldatavuse?

Uued Uudised