Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vestlussaade VABA SÕNA: kuidas diplomaatiline korpus homoparaadile kamandati

-
14.09.2023
Laadime sisu...

Konservatiivses vestlussaates „Vaba sõna“ räägib saatejuht Anti Poolamets EKRE aseesimehe Henn Põlluaasaga peaminister Kaja Kallase Venemaa-afäärist ning Ungari visiidist.

Kuulaja saab teada, kuidas välisminister Margus Tsahkna korraldas Eesti diplomaatide alandamist, andes kõigile saatkondadele juhised, et saadikud peavad kohustuslikus korras homoparaadidel marssima. Eriti räigelt solvab see Ungarit ja Poolat, kus ei lubata ühiskonnale homoagendat kaela määrida. Põlluaas ja Poolamets kutsusid diplomaatilist korpust Tsahkna teiste riikide siseasjadesse sekkumist õhutavat poliitilist agendat ignoreerima. Oleks aeg, et diplomaadid, keda sundkorras poliitilise aktivismile sunnitakse, kutsuksid ise ministrit korrale, sest Tsahkna rumalus kahjustab Eesti välissuhteid pikaks ajaks. Millise näoga peale ülbet Viini diplomaatiliste suhete konventsioonil trampimist minnakse Ungarilt ja Poolalt NATO õhuturvet nõudma?

Konservatiivide poliitiline vestlussaade “Vaba sõna” on eetris Virumaa TRE raadios igal kolmapäeval kell 19 sagedusel 97,0 MHz. Samuti nüüd ka laupäeviti kell 12. Saade on järelekuulatav ka aadressil https://viru.treraadio.ee/