Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

“Rändekriis” on tegelikult Euroopa varjatud koloniseerimine

-
14.09.2023
Aafrika on kolinud Itaalia Lampedusa saarele.
© Scanpix

Rändekriis on maailmas üks hullemaid ja kuigi seda üritatakse seletada juba ka kliimamuutustega, näitavad paljud märgid, et tegu on teadliku rahvaste liigutamise ja uuskolonisatsiooniga.

Taustaks uudis: “Kliimamuutused põhjustavad juba praegu paljudes riikides hädaolukordi, ütles esmaspäeval ÜRO inimõigusjuht Volker Türk, kes mõistis hukka laialtlevinud “hoolimatuse” migrantide hukkumise kasvu suhtes. “Me ei vaja rohkem hoiatusi. Düstoopialik tulevik on juba kohal,” ütles  Turk ÜRO inimõigusnõukogus.”

Põuad ja nälg panevad inimesi kahtlemata liikuma, samuti sõjad, aga suurim ränne toimub praegu majanduslikel põhjustel. Ehk siis koloniseerivad paljud rahvad uusi maid, et pääseda lähemale olemasolevatele ressurssidele ja kellegi loodud väärtustele.

Euroopas on juba olemas Väike-Süüria (näiteks Saksamaal), Väike-Aafrika (näiteks Prantsusmaal), Soomes ka Väike-Somaalia, Suurbritannias on olemas islamikesksed piirkonnad, mis tähendab, et migrandid on kodumaalt kolinud Euroopasse ja loonud enda tarvis uued kolooniad. Nende arvukus on juba nii suur, et nad ei integreeru enam sihtriigi ühiskonda, vaid on loonud oma ühiskonna võõrsil, mis elab oma reeglite järgi (kinnises moslemiriietuses naised Lääne-Euroopas).

See on toimunud ka Eestis, kuhu Nõukogude Liit rajas vene koloonia ning see on viimastel aastatel ainult suurenenud ja tugevnenud. See kogukond ei peagi olema putinlik, see võib olla ka kõlvartlik, aga lõpptulemuseks on juba teostunud Vene koloonia teke Eestis, mida paradoksina soodustab ka Ukraina põgenike massiränne Eestisse, sest nendegi puhul on siduvaks keeleks vene keel. Massimigratsiooni soodustav Reformierakond on vene uuskolonisatsiooni algataja ja läbiviija.

Sisseränne Euroopasse meenutab tugevasti Lääne koloniseerimist Ameerikas, kus härjavankritega sõideti preeriasse ning piisoneid ja indiaanlasi hävitades võideti endale maad. Praegu Aafrikast ja Lähis-idast üle Vahemere ja läbi Balkani liikuv mass rändleb illegaalselt seetõttu, et nende seaduslik vastuvõtt on füüsiliselt võimatu ning seetõttu tulevad ka ise kohale, liberaalne Euroopa aga lubab seda.

Euroopale ei too see midagi head, sest näiteks siia rännanud Aafrika toob siia Aafrika probleemid – kui nad pole Mustal Mandril 50-70 aastaga suutnud luua toimivaid riike, vaid sõdivad kogu aeg, siis pole midagi head oodata ka Euroopas elavatelt aafriklastelt. Et see nii on, seda näitavad kokkupõrked nn Eritrea festivalidel Saksamaal, Rootsis ja Venemaal praeguse valitsuse toetajate ja vastaste vahel – nad klaarivad kodumaa vastuolusid sama veriselt Euroopa tänavatel.

Praegu Euroopasse valguvat migrandimassi ei tasu vaadata põgenikena, vaid kolonisaatoritena,kes toovad oma kodumaa pisut külmemasse kliimasse ja see tähendab ka kohalike rahvaste vähemat või suuremat väljatõrjumist, nagu kolonisatsiooni korral ikka. Euroopal on valida, kas seda tõrjuda või alistuda, kas olla Lääne-Rooma vol.2 või mitte. Islam on mauride ja osmanite näol kaks korda üritanud Euroopas kanda kinnitada ja tundub, et kolmandal korral läheb õnneks.

Uued Uudised