Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas arvate, et piinlikumaks enam ei saa minna? Saab küll!: Kaja Kallas jõudis Deutsche Welle huumorisaatesse

-
14.09.2023
Laadime sisu...

Kuigi Kaja Kallas üritab lolli visadusega jätta muljet, et idaraha skandaal on vaid kohalik sisepoliitiline poks ning välismaal on see jäänud tähelepanuta, siis siin ta loomulikult väänab järjekordselt tõde.

Nagu oleks veel vähe mainekahju ja piinlikkust, siis nüüd jõudis Kallase afäär lisaks tõsistele välismeedia külgedele ka Deutsche Welle satiirisaatesse.

Nimelt sattus idavedude skandaaliga seotud peaminister Kaja Kallase abikaasa Arvo Hallik Saksa avalik-õigusliku ringhäälingu Deutsche Welle venekeelsesse huumorisaatesse.

Deutsche Welle sõjavastases iganädalases satiirilises sarjas «Kaitseala» (Zapovednik) oli sellel nädalal stseen, kuidas Poola president Andrzej Duda ehitab Valgevene piirile tellistest müüri ja räägib teisel pool müüri seisvale Valgevene diktaatorile Aljaksandr Lukašenkale, et kavatseb ta muust Euroopast piiri abil ära lõigata.

Ühel hetkel aga saavad Dudal tellised otsa. Selle peale jookseb Lukašenka teisele poole müüri, kaks tellist käes ja ütleb: “Ostke minu käest!”  Duda vastab, et tema Valgevene presidendiga asju ei aja. “Mitte otse minult, vaid Kaja Kallase mehe kaudu,” vastab Lukašenka.

Klippi Kaja Kallase abikaasast saab videos vaadata vahemikus 8:02 kuni 8:34.