Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

( : ) kivisildnik: Idavedur vilistab kõigele

-
16.09.2023
(:) kivisildnik

Oleme lehest lugenud, et idapiir pandi kinni ja struktuurid menetlevad Venemaale kehtestatud sanktsioonide rikkujaid ja mitte Mongoolias või Mesopotaamias, vaid siin samas, paepealses Eesti Vabariigis.

 

Toimuva tõlgendamiseks on mitu võimalust. Esiteks, et keegi kuskil on veel lollimaks läinud. See on küll väga levinud põhjus kõigele toimuvale, kui seekord ei näi tegelikkusega sobivat.

Teine võimalus on see, et sõjaõnn on vantidele selja pööranud (on pandud põlema lennukeid ja lastud põhja allveelaev, mis on kallis asi) ja meie korruptiivne klikk, kes on lahke käega iseendale idavedude eriloa andnud, näeb, et varsti pole enam kellegagi niikuinii kaubelda, üritab oma nägu päästa ning läheb sujuvalt NATO poole üle.

Kolmas põhjendus on see,et idakaubandus on seoses va Kaja Idavedur Kallasega läinud haisema ja koalitsiooni maine kukub, vähemalt üks200 kukub ja sellest on rõõmu nii isamaalastel kui keskerakondlastel, kes ilmselt on nüüdsest ilmselt oluliselt entusiastlikum idaslaavipartei nagu vanal heal Edgari ajal, olgu kõik see värk talle kerge.

On tõesti võimalik, et kõikvõimalikud tagatubade koonud on hirmu täis ja etendavad idablokaadi, sest kõik näevad juba ilma vähimagi kahtluseta, et idatransiit meil õitseb ja seda verist käru veavad kõige paremad perekonnad kõigi lubakirjade ja volitustega, kuupäev, allkiri ja tempel all. Las pooletoobine hullab – ikkagi oma jope -, aga teistele lööme hagi selga. Pööbel tunneb verehaisu ja rahuneb. Pole sugugi välistatud.

Aga kuna meil on e-valimised, siis laiade masside tahe ei puutu kuidagi sellesse, kes Toompeale valitakse. Siiani on olnud varga- ja valede valitsusel abiks stratkommaritest ajakirjanikud, need aga on nüüd millegipärast idavedurile selja pööanud – küllap on peatoimetajatelt tulnud vastav korraldus.

On see peatoimetajate peaviga, eriline julgus ja ärganud südametunnistus või midagi muud? Ilmselgelt midagi muud, sest julgust ja südametunnistust ei ole ega tohigi olla. Kui oleks, siis oleks ka varem kasutusele võetud ja kuidagipidi välja näidatud. No ei ole. Milline variant jääb siis üle?

Jätame südametunnistuse heaga kõrvale, mis variandid jäävad üle? Kes on näinud filmi “Pulp Fiction”, sellele meenub kohe jumalik sekkumine. Jumalik sekkumine on aga usuasi ja meile, kui laulvale ateistirahvale selline seletus ei mõju veenvalt. Seega siis ikkagi kõrgem sekkumine a la Simm ja Dressen või karvane käsi NATO, Brüsseli (seda haledat luuserit ei tohi kunagi alahinnata, vahel ikka ilmutab elumärke, sageli kõige ebasobivamal hetkel) või suure lombi suunalt.

Mina kui teeneline ja vilunud vandenõuteoreetik, olen kindel, et lombi tagant. Sealt valitsetakse ikka veel kogu maailma, tema positsioonid on halvad ja muutuvad iga päevaga halvemaks, aga kuna me oleme selles paadis, sest nagu öeldud, muid paate ei ole üldse olemas, siis peab keegi seda globaalpaati või päästeparve ka juhtima. Juhitaksegi. Juhtimisest annavad aimu kõrbesõjad, kinnismõteline homoasjandus ja muistne kõrbesõjakäigu hüsteeriline entusiasm – kõik need ilmingud on suures osas meie rahvale ja vahel ka nomenklatuurile võõrad – pigem idasõja fundamentalism, see on ajalooliselt mõistetav ja seda ohtlikum stratkomm.

Kui nomenklatuur saab aga sõja ajal transiiti teha ja maju ehitada mere kaldale ja peenikest peeru lasta, miks ta peaks siis piire sulgema ja ise ennast ajakirjanduses mõnitama – see pole siis ikkagi sinu ajakirjandus, sa armetu onkiloon.

Seega julgen ma väita, et nii strateegilise kommunikatsiooni meedia Kallase-vaenulikkus kui ka struktuuride piiride sulgemine ja salakaubavedajate küttimine ja slapeerimine ei ole mitte midagi muud kui süvalombiline aktivism. Midagi meie lojustele olemuslikult võõrast.

Ühesõnaga lombi tagant saadeti sõna ja kohalik holopp teeb jälle peegelpõranda peal kükke, millel pole mitte midagi tegemist ei põhiseadusega, inimlikkusega ega ukraina rahva kannatustega – see on must äri ja globaalne võimuhaaramine ja orjageen700.

See võib nii mitte olla, see on minu tagasihoidlik oletus, aga kui keegi teab midagi tõepärasemat, siis palun lahkesti teada anda, mitte niisama vinguda. Ja ikka ja jälle mõelda kaporatuuri riigipöörde peale, mis on kindel viide kindlas suunas – meil siin pannakse valitsusi paika nii ja mitte teisiti, seega võetakse neid ka maha nii, mitte teisiti. Said aru, talupoeg?

Toredat on kõiges selles kaunis vähe, oleme väärikuse ja südametunnistuseta vasallriik, palgasõdurite, kinnimakstud homoentusiastide ja koloniseeritud etnilise vähemuse armetu ja hääbuv hunnik. Kui seda hunnikut vahepeal kepiga songitakse, siis tuleb paha haisu, nii nagu idavedurist või jäsemeteta palgasõdurist.

Olen korduvalt kuulnud ka seda, et toimuv on KGB sepitsus ja on saanud alguse presidendi kantseleist, kus toimetab Seltsimees Sildam, kes on sõjajalal meie vastiku valitsusega. Sõjajalal nad muidugi on, valitsus kotib meil kõiki ja teele ette jäävad nii presidendid, katoliiklased kui kagebistid. Me kõik, nii head, halvad kui ka inetud oleme globalistidel tee peal ees, see on fakt.

Kas aga idaluurel on siin nii palju võimu? Kahtlustan et ei. Võimu muidugi on, aga mitte nii palju. Sest kui jäme ots oleks nende käes, siis sõdiksid meie palgasõdurid nende prigozinlikes struktuurides, mitte mooniväljadel. Siin valitseksid Vene pangad ja Vene ideoloogia oleks kuuldav ka mujal kui meie venekeelses meedias. Tõsi, vahel ei saagi aru, kas iniseb Vene karu või Brüsseli rott – mõlemad on meie tahvusriigi vaenlased. Tiblal on kerge ennast Euroopa internatsionalistiks maskeerida ja meid materdada.

Pole aga vähematki kahtlust selles, et eestimeelne inimene ei kahjusta oma riiki ega rahvast, ei sõna ega teoga, seda teevad ikkagi ja ainult tiblad, eurouroodid ja süvalombi transatlantilised molluskid. Õige eestlane pooldab eesti rahvuse, kultuuri ja keele säilimist läbi aegade. Homoseksualism, oopiumisõjad ja feminism või muu selline jura on rahvuskeha mürk.

Globalism on surm. Rahvuse, rahvuskultuuri ja eesti keele surm. Ja on ilmelge, et selle surmakultuuri haardes me hetkel lämbume, pole vahet kas idavedurit lasevad rööbastelt maha vandid või jänkid. Kui me ise oleks tahtnud oravajälganditest lahti saada, siis oli meil selleks aega terve inimpõlv.

Ei midagi, ei kõige vähematki. Idavedur vilistas kõigele ja vilistab ikka veel. Mitte et talle meeldiks ida – talle meeldib raha ja seda saab nii ühelt kui teiselt poolt ja mitte vähe ja see võetakse ka ilma südametunnistuse piinadeta vastu. Selleks on ka vastav eriluba.

On mõtlematagi selge, et Sven Sildnik tuleb valida riigikokku ja meid hävitavad ida ja lääne lurjused tuleb kotti ajada. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 16.09.2023