Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallast rünnatavat sellepärast, et ta on naine… kuhu siis “sõjaprintsess” kadus?

-
22.09.2023
Oma rumalust on raske varjata…
© UU

Kui loodi Kaja Kallase “päikesetõusuvalitsus”, hoiatasid naised ise ette, et ei maksa rõhuda ministrite soole, sest siis lähevad ka negatiivsed asjad sookeskseks. Nüüd nutetaksegi, et “kangetele” naistele tehakse liiga.

Tarmeko kaasomanik Jaak Nigul leiab: Kaja Kallast rünnatakse selle pärast, et ta on naine. Tundub olevat viimane päästerõngas: kui miski muu enam ei aita, siis rõhume naise soole ehk ei kiusa “õrnemat sugu”. Kuigi alles oli ta “sõjaprintsess” ja “raudne leedi”.

Liberaalid peaksid endale selgeks tegema, kumba nad (ka kaja kallase puhul) lipuna kõrgele tõstavad: kas kanget karjäärinaist või “meeste ülemvõimu” vastu võitlevat rõhutud naist. Praegu kasutavad nad vajadusest sõltuvalt kumbagi varianti ning teatud olukordades eitavad sugu üldse. Abikaasa idaäris olevat Kaja Kallas üldse olnud koduperenaine, kes tassis mehele ainult rahakapist rahapakke kätte.

Just kogu praegusele võimuseltskonnale on omane arvamine, et sugusid polevat lausa olemas. Nii kirjutab Müürilehes kirjutab keegi Jens Jaanimägi: “Sex’i ja gender’i eristus on müüt. Bioloogia ei loo meie sugu, seda teeme üksnes me ise. Bioloogia loob vaid mingisuguse kehalise reaalsuse, aga selle tõlgendamine on puhtalt meie enda kätes. … Naiseks ega meheks ei sünnita, naiseks ega meheks ka ei saada, naise või mehena esinetakse ning seda pidevalt ja läbi terve elu. … Välist soolist reaalsust lihtsalt ei ole olemas. Sooline reaalsus eksisteerib vaid sel määral, kuidas me seda ise loome ja ülal hoiame.”

Nii et sugu ei eksisteeri, teie oma ideoloogiline Müürileht väidab seda. Konservatiivid arvavad küll, et mehed ja naised eksisteerivad, aga liberaalid peaksid siiski eeldama, et Kaja Kallasel sugu pole, Riigikogu infotunnis kõneleb sotsiaalne konstruktsioon meie peades..

See on Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 vasakideoloogia, mille kohaselt a) võim peab minema naistele; b) sugu on sotsiaalne konstruktsioon meie peades; c) naine peab saama karjääri teha, lapsed takistavad teda selles, jne… palju variante, vastavalt vajadusele.

Kaja Kallas rõhutab ise ka naiste karjääri tähtsust, aga seal ei pääse samuti kaugele, kui sa enda eest ei võitle, ka teiste naiste konkurentsis. Ammugi aga ei saa naistele niisama andeks anda amoraalseid ja korruptiivseid tegusid, nagu Kaja Kallase idaäri.

Ja ikka selgub, et naispoliitikut ei tohtivat karmilt kritiseerida – samas ei olevat poliitikas ja karjääris naise sugu enam tähtis, nad ise on selle sealt välja praakinud.

Eraldi maksab välja tuua Jaak Niguli jutu selle kohta, et “ma pole Reformierakonna valija”. Oled, ja kuidas veel, või vähemalt siis sotside või Eesti 200 valija. Viimasel ajal on selline väide kuidagi sagedaseks saanud ja eriti Kallase tegude kaitsmisel. Pole reformar, aga viskun dzotile.

Kaja Kallast rünnatakse tegelikult sellepärast, et ta on ülikehv ja moraalitu poliitik ja peaminister.

Uued Uudised