Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Järjekordne “kingitus” maarahvale Reformierakonna ikkelt: tasuta bussisõiduga on lõpp

-
26.09.2023
Elu maal pole kunagi lihtne olnud, praegu aga veel eriti.
© UU

Reformierakond pole kunagi maarahvast hoolinud ja lisaks pisut edasi lükatud automaksule jäetakse nad nüüd ilma ka tasuta bussisõidust maaliinidel.

Regionaal- ja põllumajandusministeerium tegi ettepaneku kehtestada järgmisest aastast maakondlikel bussiliinidel pileti hinnaks 1,50 eurot ja kuupileti hinnaks 20 eurot.

Ministeeriumi ühistranspordiosakond pakub variandiks kinnitada ühe sõidupileti hinnaks 1,50 eurot, kui pilet ostetakse elektrooniliselt ehk kasutades selleks sõidukaarti, millele on laetud pileti ostmiseks raha. Kui pilet soetatakse bussist sularaha eest, siis on sõidupileti hinnaks 2 eurot.

Ministeerium tahab kasutusele võtta ka kuupiletid ehk 30 päeva piletid, mille hind on 20 eurot ja mis kehtib kõigis maakonnaliinides välja arvatud maakonnaliinid, mida korraldab MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus ja kaugliinid, mis on praegu tasulised.

Maakondades, kus praegu ei ole tasulisi maakonna bussiliine, tahab ministeerium alustada eeltööga tasulisele teenindamisele üleminekuks 1. jaanuarist.