Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Varro Vooglaid: kulukate mainekampaaniate asemel aidake vähihaigeid lapsi

-
04.10.2023
Varro Vooglaid.
© UU

Riigikogu saadik Varro Vooglaid kommenteerib uudist selle kohta, et riik tellis 188 000 euro eest reservväelastele mõeldud „mainekampaania“.

„Meie riigis on paljud põhimõttelise tähtsusega küsimused lahendatud häbiväärselt valesti. Siin on üks näide paljudest.

Mis mainekampaaniatest te räägite, sadade tuhandete eurode eest, kui väidetavalt ei ole raha, et vähihaigeid lapsi ravida?! Ja kui Eesti Vabariigil ei ole väidetavalt piisavalt raha isegi vähihaigete laste ravimiseks, siis kuidas saab suunata sadu miljoneid eurosid maksumaksjate raha Ukrainale?! Olete kunagi mõelnud, milleks meie riik üldse eksisteerib?

Miks üldse tellib riik endale mainekampaaniaid, selle asemel, et kodanike usaldus lugupidamist vääriva tegutsemisega välja teenida?! Ise lööte aastakümneid truult Eesti Vabariiki teeninud ohvitserid kaitseväest minema ja hävitate nende karjääri, lihtsalt selle pärast, et nad ei ole nõus laskma endale mõttetuid aineid süstida, ja siis teete sadade tuhandete eurode eest kampaaniat, et võita nende ja teiste (alandavalt ühiskonnast isoleeritud) kodanike usaldust. Nalja teete või?!

Mina ei poolda kaitsekulutuste tõstmist isegi mitte ühe euro ulatuses, kui sellega paralleelselt ei kaasne põhjalikku revisjoni, kuidas välistada niisugune raiskamine, nagu sadade tuhandete eest mainekampaaniate tellimine. “