Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Henn Põlluaas: kuni praeguse valitsuskoalitsioonini on alati kompromiss leitud

-
05.10.2023
Laadime sisu...

Riigikogu EKRE fraktsiooni liige, endine parlamendi esimees Henn Põlluaas ütles täna ETV hommikuprogrammis, et erakonna esimeeste kohtumistel on opositsioonist seni alati üle sõidetud ning järjekordsesse jututuppa, mida riigikogu esimees korraldab, tal usku pole.

Riigikogu töötab täiesti normaalselt, kui vaja, kuid teravamate vastasseisude puhul on alati ka obstruktsiooni tehtud ning kuni praeguse valitsuskoalitsioonini on seni alati jõutud ka kompromissidele, rääkis Põlluaas.

Ta lisas, et tänane valitsus on kõik opositsiooni seisukohad tagasi lükanud. See obstruktsioon pole tekkinud tühjast kohast, see on reaktsioon ühiskonda lõhestavtele seadustele ja elujärge alandavatele otsustele, märkis Põlluaas, lisades, et asju lahendatakse jõumeetoditega rikkudes riigikogu juhatuse poolt ka seejuures nii põhiseadust kui ka parlamendi kodu- ja töökorra seadust.

Stuudios oli ka riigikogu esimees Lauri Hussar, kes kutsus „ekspertkomisjoni“ tänaseks lauluväljaku „klaastuppa“, et leida lahendust poliitilisest „punnseisust“ välja tulemiseks ning “säras” hommikuprogrammis oma legendaarselt ümarate vastustega.

 

Vaata videost alates 00:52:35