Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond sillutab Isamaale teed?

-
05.10.2023
Paljud on selle abielu unustanud.
© UU

Viimasel ajal on tõusnud Isamaa toetus, väidetavalt keskerakondlaste ülejooksuga, aga samas on ka endine partner Reformierakond Isamaale jõudsalt teed sillutanud.

Valetajate koalitsioon võttis vastu perekonda pilastava seaduse – tehtud! Nüüd surutakse läbi tsensuurseadus – tehtud! Reformierakond venestab Eesti ära ja surub eesti keele nurka – tehtud!

Isamaale on kõik see ülisoodus – ta ei pea enam võtma seisukohti konservatiivide seas ülimalt ebapopulaarsete homoseaduse ja tsensuuriseaduse osas, sest kui need on läbi surutud, siis järgmiste valimisteni ei pea Isamaa muretsema, et nende tegevusetus ja ükskõiksus neis väga olulistes küsimustes võiks nende mainet kõigutada.

Selle asemel saavad Isamaa poliitikud rääkida tühje sõnu sellest, kuidas nad eestlust ja rahvuslust toetavad – tegudega ei pea sõnu enam toetama, sest teod tegid vasakäärmuslased nende eest ära. Eks nood lasevad ka eesti keele õpetamise põhja ja siis ei pea Isamaa enam muud tegema, kui lubama, et nad midagi kunagi teevad.

Oleks Isamaa praegu üks Reformierakonna puudlitest, siis oleks nad erinevatel ettekäänetel ikkagi homo- ja tsensuuriseadusega kaasa läinud, nüüd nad pääsesid sellest, sest liberaalid otsustasid marksistidega ühte heita.

Lisanduvad keskerakondlased mõjutavad Isamaad ilmselt sama tuikumapanevalt nagu kunagine ühinemine Res Publicaga.

Uued Uudised