Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

KERT KINGO: “Mina suhtlen inimestega ka pärast valimisi”

-
06.10.2023

Ega liberaalidele ja nende tööriistale peavoolumeediale (süvariigile?) ongi arusaamatu, et EKRE saadik korraldabki päriselt oma valijatega kohtumisi, mitte ei nimeta suvalisi õhtuseid sõpradega napsitamisi ja luksuslikke söömaaegu formaalselt “kohtumiseks valijatega”. Eks see tekitab tõesti nendes tuska.

Mina suhtlen oma valijatega ka peale valimisi. Tunnen kohustust oma valijatele anda ülevaadet sellest, mida ma Riigikogus teinud olen ja mis veel tegemisel on. Tänu sellele on minu (EKRE) valijad teistest paremini kursis Riigikogu töö ja seal toimuva tagamaadega.

Loomulikult ei kutsu ma oma kohtumistele refi, sotside või E200 liikmeid – nemad pole minu valijad, nemad mind ei valinud ega vali.

Oma kohtumisõhtuid võin nimetada kuidas tahan. Olgu see kasvõi “Suvine lõkkeõhtu”, “Kitarrimängud Kert Kingo esituses” (kitarri ma mängida ei oska) või lihtsalt “Suvepäev”. Kohtumise nimetus ei muuda sisu, see on ja jääb valijatega kohtumiseks.

Aga igasugu #äripäev, #postimees, #õhtuleht, #delfi jms , kelle jaoks pole Lehtme 6,5 mlj, Kallase veneäri või rahapesu miljonid mingi eriline probleem pingutavad või nina verest välja, et mingit “skandaali” teha.

Lihtsalt naeruväärne!

NB! Eriline tase on muidugi viide, et “Kohal viibis ka Kert Kingo”.

Kulla “ajakirjanikud”, hakake EKRE toetajaks ja minu valijaks, siis saate ka nendel kohtumistel osaleda ja nendest osa ning polegi vaja oma kibestumist leheveergudel välja elada

 

Kert Kingo, Riigikogu liige (EKRE)