Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: ERR-i Lähis-Ida sõja ülevaate üldine tonaalsus oli Hamasi kui mitte toetav, siis mõistev igatahes

-
09.10.2023
Hamasi kuritegude järel nõutakse kogu Iisraelis Hamasi likvideerimist.
© Scanpix

EKRE poliitik Urmas Reitelmann juhib oma sotsiaalmeediapostituses tähelepanu sellele, et rahvusringhääling kajastab Hamasi massimõrva poolehoidvalt. Taustaks AFP uudis: “Iisraeli päästeteenistus Zaka teatas pühapäeva õhtul, et selle parameedikud viisid palestiinlaste äärmusrühmituse Hamasi võitlejate rünnaku alla sattunud muusikafestivalilt minema umbes 260 surnukeha. Festivalil osales tuhandeid inimesi.”

“ERR jätkab oma vasakradikaalses kvaliteedis. Seltsimees Kannel tegi kokkuvõtte “Iisraeli jõhkrast pommirünnakust rahumeelsetele Gaza elanikele”. Pikalt-laialt anti sõna palestiinlastele, kes üllatus-üllatus ärkasid hommikul ootamatult plahvatuste peale. Nüüd on juudid sulgenud kaubaveod ja elektrivarustuse Gazale, mis seab “süütud palestiinlased” raskesse olukorda. Hamasi terroriste tituleerib Kannel aga võitlejateks.

Tõsi, ridade vahelt võis aimu saada, et juutide rünnak oll vastus vaenutegevusele, ent ülevaate üldine tonaalsus oli Hamasi kui mitte toetav, siis mõistev igatahes.

Ma ei saa siiralt aru, miks ERR aastaid oma ebaprofessionaalsust ja sõgedat vasakpoolsust tõestanud Kannelit palgal hoiab. Ju on see juhtkonna ja nõukogu ametlik poliitika.”