Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mehed suruvad jätkuvalt naisi maha. Nüüd juba ka missivõistlustel

-
09.10.2023
Hollandi “mistermiss” Rikkie Kolle.
© Scanpix

“Progressiivsetes” ringkondades kahtlemata rõõmustatakse selle üle, kui sugu muutnud mehed võidavad naiste iludusvõistlusi. Tegelikult aga tähendab see seda, et mehed, kuigi endised, suruvad naised taaskord tagaplaanile, lisaks spordile, kus “uusnaised” ruulivad tänu füüsisele, nüüd ka ilumaailmas. Kaotajaks on ikkagi pärisnaised.

Selle tendentsi võtab tabavalt kokku Objektiivi peatoimetaja Markus Järvi:

“Hollandi ja Portugali tänavused missivõistlused panid kinni mehed. See näitab järjekordselt, et kui mehed mingile valdkonnale tõsiselt pühenduvad, siis pole naistest neile vastast. Michelangelost missivõistlusteni, teadusest ja kultuuriloomest ujumiseni – mehed ruulivad. Et kinnistada meeste ülemvõimu veelgi, on neile antud õigus osaleda ka naiste vabavõitluse areenil, kus nad saavad publiku rõõmuhõisete saatel anda naistele täiesti legaalselt kõige brutaalsemal kombel peksa.

Selline tore maailm. Võrdsust, armastust ja sallivust rohkem kui rubla eest. Ärklemise eest võitlevatele naistele aga soovitan lihtsalt välja kannatada. Võrdsus ja inklusiivsus nõuab ohvreid.”

Mehed lihtsalt muudavad sugu ja võtavad ka naistemaailmas võimu üle. Nad on naiste duširuumides, tualettides ja isegi vanglates ning poliitkorrektsus lubab neil seal olla.

Raske on uskuda, et naistena sündinud kaunitarid, kes seisavad autasustamise ajal pikas misside reas, on õnnelikud, et missikrooni sai hoopis mees, kes muutis sugu ja tiitli sai pigem just selle eest. Kes teab, liberaalses ühiskonnas ehk ongi kõik sellest sillas. Aga pärisnaiste suhtes on see ikkagi ebaõiglane.

Uued Uudised

Kloonide iludusvõistlus…