Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas maailma üle hakkab paistma poolkuu? “Viiendad kolonnid” kolivad ka Eestisse või on juba siin

-
09.10.2023
Läänes toetavad moslemid Hamasi.
© Scanpix

Kaks korda on islam Euroopat rünnanud, algul mauride ja hiljem osmanite kaudu, kuid mõlemad rünnakud tõrjuti kristliku Euroopa poolt tagasi. Kolmas rünnak käib just hetkel ja seda vist suudavad päästa vaid Poola ja Ungari. Nagu varemgi.

Sündmused on hoiatavad ja traagilised. Just äsja tõrjus islamimaa Aserbaidžaan kristlastest armeenlased välja nende ajalooliselt asualalt Artsahhis ehk Mägi-Karabahhias. Euroopa Parlament reageeris hukkamõistuavaldusega alles siis, kui alal enam põlisrahvast peaaegu polnud.

Nüüd ründas islamiäärmuslaste Hamas Iisraeli – kui traditsiooniliselt lastakse juudiriigi pihta ohtralt rakette, siis seekord korraldati tapatalgud muusikafestivalil ning rahulike elanike kallal. Iisrael on Lähis-Idas osake kristlik-judaistlikust maailmast.

Moslemimigrante täis lastud Euroopas aga hõiskasid tuhanded inimesed sellest tapatalgust kuuldes. Islamikogukondades tähistati ka 9/11, Charlie Hebdo, Bataclani, Nizza ja teisigi veresaunu. Viiendat kolonni Euroopas ei ole, ütleks selle peale kapo. Kuigi Lääne-Euroopa suurlinnade linnapeadki on juba moslemid, nagu näiteks Sadiq Khan Londonis ning Rootsis tulistab 2015. aasta rändekriisiga saabunud Lähis-Ida klannimaffia, Hamasi kaasmaalane…

“Rahuusk” võtab Euroopas positsioonid sissel, mošeed kerkivad, neis jutlustatakse sageli vihkamist, aga terroriakte pole enam vaja, islam võtab võimu poliitiliselt üle. Kuigi kallaletungid ilmselt jätkuvad, viha on liiga suur.

Eestis on üks suur kogukond, kellest arvestatav osa kannab endas pisut teistsugust, Ukrainas sõda pidavat ideoloogiat ja pole kahtlustki, et oma putinlik Hamas on ka Eestis ning ta ootab oma tundi. Kui Wagner kolis Valgevenesse, kartsid paljud Läti Daugavpilsi linna lätlased, et nende võimaliku sissetungi korral algab linnas veresaun. Aga Eestis kasvavad ka moslemi- ja sõdiva Aafrika kogukonnad.

Ukraina sõda näitas, et ka Eesti pole agressori eest kaitstud. Tapatalgud aga nihkuvad igalt poolt üha enam meie suunas, Reformierakonna riiklik rändepoliitika, mis kiitis just heaks EL-i uue rändeleppe,  soodustab “viiendate kolonnide” Eestisse kolimist.

Uued Uudised