Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Si Vis Pacem…” I Kes tõkestaks Euroopasse tulvavad Aafrika migrantide hordid?

-
09.10.2023
Laadime sisu...

Riigikaitselises saates “Si Vis Pacem…” räägib migratsiooniprobleeme uurides  äsja Vahemeres asuvat Lampedusa saart külastanud Euroopa parlamendi liige Jaak Madison (EKRE) kontrollimatust massiimmigratsioonist üle Vahemere Euroopasse.

Ka Eestis on palju põgenikke, aga seoses Ukraina sõjaga. Umbes veerand või juba taas üle veerandi Eesti rahvastikust on ühel või teisel viisil siia saabunud muulased. Nüüd tahab aga Euroopa Liit hakata Aafrika migrante solidaarsuskvootidega liikmesriikide vahel jaotama. Kaja Kallase valitsus on survele juba alistunud. Eestisse surutakse sedasi sisse tuhanded siinsele rahvale täiesti võõrad, kahtlase tsiviliseerituse taustaga “põgenikke”, kelle Euroopasse tuleku motivatsioongi kutsub esile tõsiseid kahtlusi.

Juba tahab Rootsi migrantide kuritegevuse ohjeldamieks tänavatele tuua sõjaväe… Euroopa vasaklased ei taha aga sugugi veel liidu välisipiire kinni panna. Silmakirjalikult jahutakse nt. Rootsi valitsuse suutmatusest kuritegevust ohjeldada, mitte sellest, et barbarid toovadki kaasa oma barbaarsed kombed!… Mitte sellest, et Euroopa rahvastiku koosseisu kuritegelikult muudetakse.

Saatejuht on Erik Boltowski.