Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Nursipalu teemal läks asi jällegi inetuks – teerullipoliitika ei saa muud tulemust andagi

-
10.10.2023
Kaitseminister Hanno Pevkur sai Võrus kuulda, et ta olevat lammas.
© UU

Nädalavahetusel toimus Võrus taas Nursipalu-teemaline kohtumine, mis tõestas, et valetajate valitsus ei ole mingilgi moel suutnud kõnealust konflikti hallata, vaid tema teerullipoliitika hoiab pinged laes.

Kohalik Võrumaa poliitik Mati Kuklane kirjutab sotsiaalmeedias: “Täna toimus Võru Gümnaasiumis järjekordne Nursipalu teemaline avalik arutelu. Arutluse all pidid olema rahva ja omavalitsuste poolt esitatud ettepanekud. Kahjuks arutelu jäi olemata. Kaitseministeeriumi esindajad panid peale juba äraleierdatud plaadi, mida oleme juba korduvalt kuulnud. Mitte ühelegi mõistlikule küsimusele me vastust ei saanud või kui siis väga üldsõnaliselt. Asi läks ikka väga inetuks, kus kaitseministrit ja tema saatkonda sõimati avalikult lammasteks.”

On väga kahju, kui asi inetuks läks. Ometigi tõestab just konflikti jätkumine gümnaasiumi saalis, et valitsus ei ole mitte midagi teinud, et kusagil mingisugunegi konsensus saavutada.

Reformierakonnal polegi kombeks mingeid lahendusi otsida, nad suruvad oma tahtmised karmilt läbi ja vilistavad rahva arvamusele. Nii näiteks ei loe neile ka kümned tuhanded allkirjad automaksu vastu ega Metsküla koolipere võitlused.

Uued Uudised