Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Jüri Ratase poliitilistel randmetel peaksid olema sidumisjäljed

-
10.10.2023

Eesti meedia orjalikkus ja lömitamine eesti riigi, keele ja eestlaste vihavaenlaste ees on piiritud. Jääb selline mulje, et kui tuleksid Venemaa okupatsiooniväed, jääksid igasugused ETV-d ja Delfid töötama anastajate kasuks samas koosseisus, kui praegugi.

Eestlased jätkavad oma eksistentsiaalse vaenlase Yana Toomi upitamist ja promomist – see inimene lausa elab riigi- ja peavoolumeedias, annab intervjuusid, hinnanguid, põletab oma estofoobse sõnumiga, teeb grimasse ja viimasel ajal lausa tõmbleb kogu kehaga.

Selle asemel, et võtta sellelt tegelaselt ebaausal teel omastatud kodakondsus ja saata riigist välja, saadab riik Venemaale vaid üksikud „bomžid“ Jesakovist Paljamarini, mis on muidugi õige, kuid kelle Eestile tekitatud kahju on võrreldes Toomi pideva õõnestustegevusega lihtsalt naerukoht. Kusjuures seesama Toom neid igati aitab ja kaitseb.

Oleme jõudnud olukorrani, kui eesti riigi poolt finantseeritav Putini alama juhitud Kremli propagandakanal ETV+ on sisuliselt Toomi taskuhääling, kui „eestikeelse“ ETV uue poliitikasarja avasaade oli ikka Toomiga, kui Toomist on tehtud mingi kohaliku muukeelse elanikkonna huvide ja meelsuse väljendaja.

On täiesti hämmastav, et kui kusagil nimetataksegi Toomi vahel õige sõnaga, siis on see venekeelne meedia.

Eile ilmus rus.delfis publitsisti Anton Kebekovi lugu „Yana Toom pole kremlimeelse liikumise ruupor. Kõik on palju hullem. Kes aastaid valmistab pinda Venemaa sissetungiks?

Autor kirjutab: „Yana Toom on amoraalsuse ruupor, anti-Eesti ruupor.“ Kuna seda lugu pole eestlastest toimetajad julgenud eesti keeles avaldada, soovitan lugeda originaalis МНЕНИЕ | Яна Тоом – не рупор прокремлёвского движения. Всё гораздо хуже – Delfi RUS

On imelik lugeda eestlase Jüri Ratase tagantjärgi hala sellest, milline Toomi avaldustest tegi talle, keskerakonna pikaajalisele esimehele, nende aastate jooksul „kõige rohkem haiget“.

Tuleb välja, et meie üks tuntumaid meespoliitikuid on poliitilisi sidumismänge nautinud sadomasohhist.

Saadi lahti invaliidistunud Savisaarest selle asemel, et saada lahti meediakurjategija Solovjovi ja massimõrvari Assadi südamesõbrannast.

Ja aina paremaks läheb.

Ivan Makarov