Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valetajate valitsus suurendab masendust noorte seas

-
10.10.2023
Reformierakonna valitsetavas riigis läheb ka noorte elu kehvemaks. Pilt on illustratiivne.
© UU

Kaja Kallase valitsus võttis suurperedelt ära raha, ta vaesestab inimesi maksutõusudega ning kavatseb automaksuga piirata perede reisi- ja huviliikumist – ja kõik see toob kaasa noorte vaimse tervise halvenemise.

BNS vahendab: “Maailma Terviseorganisatsiooni Euroopa büroo kooliõpilaste tervisekäitumise uuringu (HBSC) kohaselt tunneb 29 protsenti Eesti noortest masendust sagedamini kui kord nädalas. Eesti on üks seitsmest riigist, kus selgelt avaldub noorte tervisekaebuste laiem levimus just väiksema sissetulekuga perede seas.”

Just väiksema sissetulekuga pered kannatavad Eestis rängalt Reformierakonna valitsuse poliitika tõttu. Laste huvirahasid kärbiti, maaliinid muutuvad tasuliseks, autode ülalpidamine kalliks – kõik see lisab ühiskonda masendunud noori, kellele ei jagu jõukohast tegevust.

Uurimuses pole mainitud, kui palju mõjutab noorte vaimset tervist kliimahüsteeria või siis (soolise, seksuaalse) identiteedi pealesurutud otsing, kuid kindlasti on sellel väga suur mõju. Noori sandistatakse vaimselt kõige rohkem just identiteete hävitavate vasakliberaalide valitsedes.

Uued Uudised