Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Jüri Ratas kardab, et armas “vene kaart” võetakse Keskerakonnalt ära?

-
10.10.2023
Kunagine “kuum paar” asendus nüüd uue paariga Ratas-Reinsalu.
© Uued Uudised

Riigikogu aseesimees Jüri Ratas kirjutab sotsiaalmeedias väidetavast “vene kaardi köieveost” Reformierakonna ministri ja EKRE saadikute vahel ja nagu ikka, on ta vale mees haukuma.

“Selle vene kaardiga mängurlus on tänases logisevas maailmas väga ohtlik. Kus poliitikud kahest erakonnast lõhuvad Eesti inimeste ühtsust ja kaugenevad tõsiste küsimuste lahendamise vajadusest meie ühiskonnas. Usun, et tänase seisuga ei vääri Reformierakond Eesti parlamendis 37 ja EKRE 17 kohta,” kirjutab Ratas.

Tüli Reformierakonna ja EKRE vahel on kerge tulema juba seetõttu, et Reformierakond oli nn Prigožini süüdistuste taga, millega mõjutati valimistulemusi, samas kui peaministri enda abikaasa ajas Vene-äri.

Samas teeb sellise sotsiaalmeediapostituse poliitik, kelle Keskerakonna eesotsas olles kehtis koostöölepe Ühtse Venemaaga; kes päästis küüditatute mälestusküünlate jalgadega peksjad vaenuõhutamise süüdistusest, kinkides neile “huligaanide” staatuse; kelle erakonnas sai just tema enda ajal aseesimeheks eestlaste Eestit vihkav Yana Toom… Jüri Ratas on pikki aastaid hoidnud eestlusvastaseid Keskerakonnas nagu s…a pilpa peal ja kinkis nüüd kogu erakonna venemeelsetele.

Keskerakond ise ei vääri kohta Eesti ühiskonnas, sest eestlased põgenevad sealt, venelased aga teevad ta oma tööriistaks. Ratasel endal pole varsti samuti muud võimalust, kui otsida Kadri Simsoni kombel sooja eurokohta.

Üks kommentaator märgib: “Kus nüüd kukkus targutama… ise lõhkus kõige normaalsema valitsuse ja nüüd mängib tarka.”

Uued Uudised