Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaitsepolitseid huvitab Parvel Pruunsilla arvuti krüptovõti, kuid mitte Arvo Halliku oma

-
11.10.2023
Nii ongi.
© Uued Uudised

Meedia teatab, et “Kapo uus läbiotsimine Bigbankis andis krüptovõtme Parvel Pruunsilla arvutisse” – just see erapooliklikkuse küsimus sai tõstatatud ka kapo peadirektori Margo Pallosoni kolmapäevahommikusel kohtumisel EKRE fraktsiooni liikmetega.

EKRE saadikud küsisid kapo peadirektorilt: “Miks Kersti Krachti või Parvel Pruunsilla juhtumite puhul toimusid kohe läbiotsimised ja infokandjate konfiskeerimised, aga Arvo Halliku ja Johanna Maria Lehtme juhtumite puhul mitte? Ja miks algatati Kert Kingo väidetava mõnetuhandelise kuluhüvitiste väärkasutuse puhul uurimine, Kaja Kallase 370 000-eurose laenuraha päritolu osas mitte?”

Margo Palloson selle kohta ammendavat vastust ei andnud, kuid grimassina ilmus kohe meediasse uudis Parvel Pruunsilla krüptovõtme omandamisest.

Kapo peadirektor ei andnud mingit vastust ka selle kohta, kust ilmus välja nn Prigožini uudis, mille päritolu kohta palus EKRE selgitust. Teatavasti mõjutas see alusetu süüdistus oluliselt Riigikogu valimistulemusi – samas oli kapol juba kuu aega enne valimisi teada Johanna Maria Lehtme ja Slava Ukraini korruptsiooniskandaal, kuid meediasse jõudis see pärast valimisi, kui Eesti 200-l olid parlamendikohad käes.

EKRE fraktsioon jäi sisuliselt ilma ka selgitusest, miks kapo suhtus idavedude skandaali ülileigelt. Parvel Pruunsilla uus puistamine näitab, et kaitsepolitseil on kindlad inimesed, keda ta puistab, ja teised, kes võivad rahumeeli tegutseda.

Uued Uudised