Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Markus Järvi: absurdne inimkatse Tallinn-Rapla maanteel on väike mudel tänapäeva Eestist

-
12.10.2023
Eestis ehitatakse Reformierakonna kärbetest hoolimata veel teid, aga sealgi tehakse suuri rumalusi. Pilt on illustratiivne.
© UU

Portaali Objektiiv peatoimetaja Markus Järvi kirjutab sotsiaalmeedias ühest põhjalikust “apsust” Eesti teede-ehituses ning leiab, et see peegeldabki ühiskonda haaranud allakäiku. Lisaks usub ta, et ilmselt ei hakka selle valearvestuse eest mitte keegi vastutama.

“Tallinn-Rapla maantee sõidutee keskele paigaldatud piirded on antud teelõigul kasvatanud õnnetusi 9 korda. ÜHEKSA KORDA. Kõikidele liiklejatele oli algusest peale selge, et tegu on ilmselge idiootsusega – inimesed ei saa mööda ei traktorist ega 50 km/h sõitvast mopeed-autost, operatiivsõidukid, eriti kiirabi, ei suuda mööduda teistest sõidukitest, kui suurem masin peaks teelõigul katki minema, on üks sõidusuund suletud, teelõigul jooksevad ringi segaduses loomad…

Ja nüüd ametlikult ka ÜHEKSA KORDA rohkem õnnetusi.

Nüüd esitame retoorilise küsimuse: kas keegi selle olukorra eest mõnes ametis või mõnes ministeeriumis ka vastutab? Ehk teeksid seda konkreetsed ametnikud transpordiametist, kelle ülesandeks oli teelõigule paigaldada see inimkatseline atribuutika?

Ei, loomulikult mitte. Mitte keegi ei vastuta. Midagi pole justkui olnudki. Küsimus vastutusest on ja jääb siin riigis retoorilisele tasandile.

Lühidalt öeldes: kogu juhtum on väike mudel tänapäeva Eestist. Tundub, nagu oleks siinsed inimesed üle võtnud parasiitlik organism, mille eesmärgiks on lauslollide ja destruktiivsete otsuste tegemise kaudu algne populatsioon vaikselt hävitada. Selline käitumismudel käib küll parasiidi bioloogilise tegevusloogika vastu, ent vaadates, kuidas see rahvakild omaenda kätega iga päevaga silmust üha lollimate otsustega koomale tõmbab, on selline kujund kerge tekkima.”

Tee keskpiirde paigaldamine Tallinna-Rapla maanteel mitmekordistas õnnetuste arvu