Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

KERT KINGO: Head „ajakirjanikud“! Püüdke jätta natukenegi muljet, et olete objektiivsed ja ausad!

-
13.10.2023

Ajal, mil liberaalne valitsus on Eesti riigi kuristikku tüürinud – ujutanud meie riigi võõra rahvaga üle ja tekitanud tõsise demograafilise kriisi, hävitanud meie tööstuse ja on usinalt hävitamas ettevõtlust, kehtestanud ja kehtestamas oma rahvale üha uusi ja uusi makse ning rakendanud ja seadustades tsensuuri…jne, jne on ajakirjanduse kõige pakilisemaks probleemiks parlamendiliikmete küluhüvitised?

Mitte peaministri vene-vereraha teenimine, sõja pealt MTÜ kaudu kaastundele rõhudes rahvalt raha väljapetmine või prokuratuuri ja igasuguste riigiorganite korruptiivsus, mis kõik on kahjustanud pöördumatult kogu habrast Eesti rahvusvahelist mainet?

Head „ajakirjanikud“! Püüdke jätta natukenegi muljet, et olete objektiivsed ja ausad. Et te seisate oma riigi heaolu, s.o Eesti riigi ja rahva eest.

Kui moraalitu ja alatu peab selleks olema, et vormida võltsmuljet ühtedest, jätmaks oma meelis maailmavaate esindajatest märtrite muljet ja samas kallata teisi, teile sobimatuid, labaselt suvalise valeliku solgiga üle?

Tülgastav ja madal!

Korrektsuse huvides toon välja Postimehe maksumüüri all olevast artiklist välja lõigu, mis on fakt.

Kert Kingo