Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas on julgeolekuoht – ta langes väidetava Aafrika Liidu liidriga vesteldes kergeusklikult tüngakõne ohvriks

-
13.10.2023
Oma rumalust on raske varjata…
© UU

Peaminister Kaja Kallas on nüüd lisaks oma abikaasa Vene-afäärile veel ka narriks tehtud, sest Postimehe loo järgi pidas ta maha videokõne end tähtsa Aafrika ametnikuna esitlenud petisega.

Septembris rääkis Eesti peaminister Kaja Kallas videokõnes Aafrika Liidu Komisjoni esimehe Moussa Fakiga olukorrast Nigeris ja Saheli piirkonnas ning samuti toidujulgeolekuga seotud teemadest, kuid täna selgus, et see mees pole temaga juttu ajanud.  Aafrika Liidu Komisjon lausus ametlikus teates, et tegu on kahetsusväärse juhtumiga.

Kõne juures viibisid riigikantselei ja välisministeeriumi nõunikud. Lisaks räägiti julgeolekust Euroopas, sealhulgas Venemaa sõjakuritegudest Ukrainas. Peaminister esitas kõnes Eesti ametlikke ja avalikke seisukohti.

Peaministri, riigikantselei ja välisministeeriumi nõunike põrumine on põhjalik ja muudab Eesti maine veelgi naeruvääristatumaks. Ilmselt on Kaja Kallas jäänud ise ka uskuma enda levitatavat juttu oma populaarsusest ja suurest toetusest maailmas, et jalutab petuskeemi julgelt sisse.

Juhtum näitab, et peaminister on julgeolekuoht, sest tema jutt petisega võis tollele teada anda päris olulisi riiklikke seisukohti.

Mida kauem Kaja Kallas võimule jääb, seda rohkem skandaale lisandub.

Uued Uudised