Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Iisrael alustas maapealset operatsiooni Gaza tsoonis! Tänase tapmise eest Prantsusmaa koolis vastutavad terroristide mahitajatest „inimõiguslased“. Eesti riik ja peavoolumeedia ei tea, kes on kes ja mis Eestis üldse toimub

-
13.10.2023

Kiire: Iisraeli jala- ja tankivägi on sisenenud Gaza sektori territooriumile „lokaalsete“ operatsioonide läbiviimiseks, mida AK magas muidugi maha.

Kiire: Selgus, et prantsuse koolis kisaga „Allahu akbar!“ tapatalgud korraldanud tšetšeenist islamist Moguškov oli veel 2014. aastal viidud lennujaama, et teda saaks deporteerida koos perega Moskvasse, kuid sekkusid „inimõiguslased“, kes šantažeerisid poliitikuid lähenevate valimistega ja vastutavad otseselt tänase mõrva eest. Nii Moguškovid jäidki Prantsusmaale – teine vend on täna kinni peetud veel ühe prantsuse kooli juures, kolmas vend istub koloonias terroristide abistamise eest.

+ + + + + + +

Delfi oma tšeljabinsklastest komplekteeritud venekeelse toimetusega ei peagi teadma kõike, mis Eestis toimub: mitte kõik sissesõitnud Putini propagandistid ei oska eesti keelt ja ega neid kõik meie suurvene šovinistide mõõdupuu järgi väiksed asjad ei huvitagi.

Delfi vahendas täna õhtul eesti keeles: „Täna toimub Narvas Rugodivi kultuurimajas kontsert Ilja Masljakovi poolt, kes demonstreerib üritust kui toetust Koos partei juhile Aivo Petersonile. Viimasele esitati septembri alguses süüdistus riigireetmises. Prokuratuur esitas Aivo Petersonile ja Andrei Andronovile süüdistuse muu hulgas teadlikus osalemises Venemaa infoväljaannete mõjutustegevuses, mis seisnes eelkõige Venemaa Föderatsiooni propagandat toetavate narratiivide levitamises nii sotsiaalvõrgustikes kui ka Venemaa riiklikus meedias. See, et kontsert lõhnas poliitika järele, sai Rugodivi juhtkond teada meedia vahendusel. Ajaleht „Gorod“ avaldas reklaami, millel lisaks laulja fotole oli ka Aivo Petersoni nägu ning Koos partei logo.“

Kõigepealt eestlastest lugejate teadmiseks: nagu ikka tavaks, on see uudis eestlaste jaoks tasuline ja venelaste jaoks tasuta. Ehk eesti keeles on artikkel maksumüüri taga, vene keeles aga täies mahus nähtav ja maksma ei pea. Tegemist on eestlaste ja eesti keele pikaajalise jultunud rahvuspõhise diskrimineerimisega, mida maksab kinni Kaja Kallase valitsus, eraldades igal aastal miljon eurot maksumaksjate raha venekeelsele erameediale. Rahvusraamatukogu remondiks raha ei ole, aga parasitaarse Tšeljabinski koloonia jaoks on. Kaja Kallase valitsus on tõesti Eesti ajaloo suurimad venestajad.

Aga see ei pane enam imestamagi. Imeline on aga see, et meie peavoolumeedia avastas alles praegu enda jaoks seltsimees Masljakovi, kes on nüüd eesti politseis väljateenitud pensionil. Mees osales aastaid „surematu polgu“ hirmuäratavates defileedes, käis selleks korduvalt ka Moskvas. Veel tosin aastat tagasi kirjutas Komsomolskaja Pravda sellest, kuidas ta seda tegi, ja avaldas palju lõbusaid pildikesi, mida kõike saadeti korda 9. mail Ida-Virumaal В Эстонии память той войны и штормам не смыть – KP.RU

Ei tea, mis laule ta täna Rugodivis esitas, ja ei tahagi teada. Ei kannata sellist sovetlikku taidlust, mul oli veel 1970. aastatel sellest soigumisest „Belarusi“ kopp ees. Aga see, et endine Eesti politsei töötaja laulab Petersoni-Krõlovi toetuseks, pole roim, sest Petersoni pole veel süüdi mõistetud.

Mõistusevastane on hoopis see, et Kaja Kallase toetuseks ei ole Masljakovi sugustel vaja kontserte korraldada ja talle eeluurimisvanglasse kuivikuid saata.

Me ei tea, kas Peterson osales sanktsioonide murdmises ja Venemaale metalli tarnimises sõja ajal. Aga teame kõik, et sellega tegeles Kaja Kallase perekond Kaja Kallase rahade toel.

Äkki Masljakovil oleks mõtet korraldada kontsert ka Kaja Kallase ja tema mehe toetuseks. Ikkagi ühise asja eest võitlejad.

Ivan Makarov