Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Palestinoidide ja iisraeelikute madin – mõrtsukate puudust sellel planeedil ei ole

-
14.10.2023
(:) kivisildnik

Laias ilmas on alanud jälle üks kohutav verelaskmine, definitsiooni järgi sõda. Kohalikud aktivistid ehivad ennast innukalt iisraellaste lippudega (mõnel on sini-valge värvikombinatsioon asendatud koduse kolla-sinisega). Juutidest ajakirjandus ei räägi, juudiküsimust meil ei ole, Piiblimaa on asustanud iisraellased, mitte israeliidid, taolisest jõhkrast eksimusest palun tingimata hoiduda.

 

Hakkame siis poolt valima, sest keegi seal sõdib kindlasti meie sõda, tagab meie julgeolekut ja kindlustab iseseisvust ja vabadust. Nii oli see Afganistanis, päikeselises Iraagis, Malis, Ukrainas ja Falklandi saartel. Mingist ajast peale on kõik eksootilised sõjad muutunud meie sõdadeks ja meie maksudeks ja meie invaliidideks. Miks peaks palestinoidide ja iisraeelikute madin olema teistsugune?

Jah, meie liitlase kõige verisemad sõjaõhutajad ja ka mõõdukad banditismi mahitajad kinnitavad nagu ühest suust, et nad seisavad koos iisraeelikute selja taga nagu Hiinas ehitatud nutumüür. Surnumerele olevat lähetatud lennukikandja. Hullumeelne julgustükk, sõjalaev nimega USS Liberty sai sealkandis 1967. aastal korraliku keretäie, oli arvukalt ohvreid. Kui ma ütleksin, kes tegi, oleksin ma anti-iisraeelik.

Aga ma ei ütle midagi. Läks vahepeal meelest ära. Üldreegel on see, et Piiblimaa valitsuse poliitika tuleb jäägitult heaks kiita, tapetakse siis palju või väga palju, eriarvamusega kodanikud kvalifitseeritakse silmapilkselt anti-iisraeelikuks ja nende elu on edaspidi sama hästi kui peldikus. Siin nagu polekski enam midagi mõelda, liitlane ja iisraeelikud on ühtsed, kannavad vikerväärtuste kogu raskust ja üldse.

Iisraeelikud on ka enam vähem 100% süstitud, seega kuuluvad nad meditsiiniliselt äravalitute hulka, on terved ja tugevad, ilmselt võidaksid ka sõja omal käel ja kerge vaevaga, ent tiblade kõrvade rullimine on muutunud igavaks, oleks vaja natuke vaheldust. Lugesin just seda, kuidas israeelikute rahvasaadik nimetas palestinoide inimloomadeks, pigem inimelajateks. No mis sa sihukeste kohutavate elajatega ikka teed, lõviosa neist on pealegi alaealised.

Ma olen täiesti kindel, et elajaks sõimamine ei ole vaenu- ega vihakõhe, ei diskrimineerimine ega ahistamine, kindlasti pole see ka retoorika, ehkki sellega käib kaasas valge fosforiga ärapõletamine ja muud massihävitustegevused. Kui juba on otsustatud kaks pool miljonit inimest maha tappa, siis kes olen mina, et seda hukka mõista.

Eks ole laulurahvastki kollektiivselt karistatud, küüditatud ja kui klassi likvideeritud, see ei teinud meile mitte midagi. Ei teagi, kas selle genotsiidi eest keegi lõpuks vangi pandi või ei. Igal juhul järgnes meil genotsiidile euroõitseng, mis läheb kohe üle kliimakülluseks. Parim võimalik variant üleüldse, üks asi viib teiseni, sm Juhan Smuulita poleks ka va Kaja Kallast.

Kindlasti ei taha keegi olla anti-iisraeelik, antisionist või kolmanda astme terrorist, kes kiidab palestinoididest imikupealõikajatele takka ja õigustab diskorite grupiviisilist vägistamist kõrbe avarustes. Vanadusest väeti Bideni-päss ütles ka, et ta on näinud pilte 40 imikuga, kellel on pea otsast ära kangutatud. Pärast jälle hakati suhet korraldama, et ikka ei ole näinud. Kuidas nii? Kui on vaja näha, siis tuleb näha. Ei saa ju kahte poolt miljonit palestinoidi tuima näoga maha nottida, peab olema hea põhjus, 40 peata imikut on parim võimalik põhjus üleüldse ja sina armetu onkiloon ei näe. Osta prillid, söö porgandit.

Liitlase liitlast tuleb pimesi usaldada, pole mingit vingatsit, et näita laipu või midagi. Mis sina talupoeg neist laipadest vahid, kasi vaovahele. Pärast tööd vaatad telekat või naabrinaist. Mingid haruldased tõpranäod jahuvad nüüd sellest, et enne Iraagi sõda valetati ka mingid haiglas jalge alla tallatud imikud kokku. Milleks selline jultumus?

Selge see, et tapatalgu alustamiseks on imikujutt hea küllalt, on vaja kuulata, on vaja kaasa elada, on vaja mahatapmist toetada. Kui targemad, edukamad ja rikkamad tapavad, siis ei ole vaja kade olla. Keera ajaleht rulli ja viruta kärbsele või koiliblikale. Mina kaldun ikkagi uskuma sõjapropagandat. Kvaliteetne sõjaõhutamine on väga veenev.

Ukraina rindelt on küll aegade jooksul tulnud üksikuid valefakte, nii et enam midagi ei usu ja ainult sülitad, kui keegi teleka käima paneb. Tegijal juhtub. Golani kõrgendik on ikka püha maa ja kui seal ka natuke heast südamest valetatakse, siis on see püha vale ja ehk isegi parem kui mõni loll ja maavillane tõde.

Palestinoidid tapetakse niikuinii maha, minu arvamus ei muuda siin midagi. Neid on ennegi karja kaupa auku aetud, saati veel nüüd, kui nad vastu hakkavad. Vastuhakkamine on ju terrorism ja banditism, nagu mingid poologarad sadistidest metsavennad kommunistide propaganda raamatust. Mina lõpetaks siinkohal arutamise ja läheks mõne järgmise genotsiidiga edasi.

Tuleb süda kõvaks teha ja mõelda Tšingis-khaani ja muude selliste ajaloo suurkujude peale. Need meie tänased verepulma peiupoisid on ikka suht amatöörid. Ja kellel närvid vastu ei pea, see ühineb Hamasiga. Mina olen selleks juba liiga vana ja pealegi olen välise surve all omaks võtnud Euroopa alus- ja põhiväärtused.

Eurouroodid on ajalooliselt hoidnud palestinoidide poole ning kultiveerinud maksumaksja miljardite eest mõõdukalt päid lõikavat islamit ja mahešariaati. Kui keegi on mõnes Euroopa kirikus, koolis, rongis või ööklubis kellelgi kogemata pea otsast lõiganud ja siis allahuakbaar hõiganud, ei ole tegemist olnud terroriga. On olnud natside poolt meeleheitele aetud pagulane, peast-mäda-hulluke või lihtsalt segadusse sattunud kodanik.

Kas siis paar miljonit palestinoid-hamasnikut ei või üleöö hulluks minna, segadusse sattuda või natside hirmutegude mõjul enesekaitseks paar tuhat raketti lendu lasta. Minu isiklik arvamus on, et võivad küll hulluks minna ja segadusse sattuda. Et siis lahenduseks oleks polsterdatud seintega palat ja tervislik toit. Ehk peaks tõesti need traataiad, mis seda islamiporukat ümbritsevad, ära polsterdama?

Igal juhul tuleks olla oma hinnangutes süsteemne ja kohelda radikaale-musulmane võrdselt, ühe mõõdupuuga. Kui Euroopa allahud on peast soojad, siis on sellised vaimuhaiged ka hamasnikud. Kui palestinoidid on terroristid, siis on seda ka Euroopa pealõikajad ja nende linnaosad tuleb fosforiga põlema pista või kuidagi teisiti. Kui fosfor on õige Piiblimaal, siis on ta õige ka Malmös ja Pariisi slummides?

Kui ma millestki valesti aru sain, siis antagu lahkelt teada. Igal juhul om Maarjmaa islamiseerumise ja välissõdadesse kiskumise vältimiseks ja tagasipööramiseks ainult üks töötav lahendus – vali Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu! Mõrtsukate puudust sellel planeedil ei ole.

( : ) kivisildnik
Sanga talus 14.10.2023