Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vasakpoolsete suunatav kliimavõitlus on algusest peale toksiline olnud

-
28.10.2023
Mõiste “rohepesu” tähendab seda, et kliimavõitlust kasutatakse ära mingil muul eesmärgil, tavaliselt endale raha teenimiseks.
© Scanpix

Eesti inimestel tasuks oma suhtumine kliimavõitlusesse üle vaadata, sest tegelikult müüakse kõigile mürgitatud kaupa – praegu toimuval pole Maa päästmisega mingit pistmist, see on ideoloogiline pettus.

Greenpeace’i kaasasutaja Patrick Moore on rääkinud sellest, kuidas algselt ideelistest keskkonnaaktivistidest koosnenud organisatsioon, kes sai kuulsaks vaalade päästmisega, sattus üsna pea vasakäärmuslaste mõju alla, kes märkasid võitluse populaarsust ja suurt annetusrahastust ning võtsid peagi Greenpeace’i üle. Selleks ajaks kui Moore 1986. aastal Greenpeace’ist lahkus oli annetuste kogumine muutunud organisatsiooni kõige suuremaks prioriteediks ja sageli viidi läbi kampaaniaid, millel puudus igasugune teaduslik alus.

Nii on toimunud kogu kliima- ja keskkonnakaitsmisega – see on vasakjõudude poolt kaaperdatud, sest teema erutab ülevõimendamise tõttu paljusid  ja nii saavad pseudokliimavõitlejad ennast päästjatena näidata – eriti kui seal liiguvad nüüd suured rahad. Eestiski on kõige kliimahüsteerilisemad vasakpoolsed.

Samamoodi on vasakäärmuslaste poolt üle võetud homo- ja naisõiguslus. Homoagendas on näha, kuidas lisaks geiaktivistidele veavad seda heteroseksuaalsed rünnakrühmlased, kes ilmselt samasoolistest ei hooligi, kuid nende agendas on see “geiõiguste” kaitsmine sees. Naisõigusluses paistab samuti silma, et liikumist ei juhi mitte võrdsuse taotlejad, vaid meestevihkajad. Poliitika- ja ideoloogiavabu naisliikumisi pole ju sisuliselt olemas, nagu ka kliimaorganisatsioone.

Kliimavõitluses on huvitav nähtus Erakond Eestimaa Rohelised. “Rohelised” peaks vähemalt üldmõistes tähendama kedagi, kes aheldavad puude päästmiseks enda nende külge, kuid Züleyha Izmailova ajal sai nende põhieesmärgiks hoopis… “samasooliste õiguste kaitsmine”. Inimene, kes valutab südant metsatuka pärast, pandi selles erakonnas elupuu viljatuid oksi kaitsma – ehk seetõttu polegi rohelised Eestis populaarsed, eriti kui Izmailova müüs ennast algul Keskerakonnale ja Tallinna linnavalitsusele maha ning hülgas siis ka rohelised, joostes üle “kahesajatajate” juurde.

See “kliimavõitlus” ei ole võitlus kliima, looduse ja keskkonnahoiu eest – see on sama mürgine võitlus, nagu tuumajäätmete hoidla. Sest mitte ükski Toompeal poppi teinud kliimavõitlejatest ei takista Rail Balticu teel olevaid rabasid laastavat ekskavaatorit, vaid nad postitavad Instagrami pilte endast kliimaprotestil.

Uued Uudised