Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Transempaatide invaolümpia

-
28.10.2023
(:) kivisildnik

Ilmal pole väga vigagi. Hutud ja tutsid on ka oletatavasti rahunenud ning afrotapatalgud on vähemalt selles punktis vaibunud, ehk on Kongo demokratiseerimise kuuele miljonile ohvrile (pooled neist lapsed) tulnud lisa, kes teab – maailma tähelepanu on pööratud Piiblimaale. Ilmselgelt jätkuvad seal massimõrvad, mis käivad juba Moosese aegadest peale ning on pühamad ja erutavamad kui nii mõnedki teised.

Grupp maavillaseid filsoofe, tekstidisainereid ja transvestiite eesotsas Mikk Pärnitsa ja Sveta Grigorjevaga, kes teatavasti on neegrite peale maias ja lubanud nendega sigitada kenaksese karja eesti lapsi, on lahti päästnud omalaadse invaempaatide olümpia. On ärgatud kliimaunest ja hakatud vihaselt võitlema, seekord mitte konnade ja siilide, vaid palestiinlaste elude päästmiseks. Ka palestiinlane on osake loodusest, teadagi.

Ühesõnaga avalikkusele on esitatud märgukiri, milles transvestiidid ja homoerootilist kirjandust viljelevad noorukid, keda esindab Tõnis Vilu, on asunud otsustavalt Palestiina tsiviilisikute inimõigusi kaitsma, et mõni ikka ellu ka jääks. Elu- ja liigirikkuse mõttes kiiduväärne algatus. Ütlen kohe ära, et allakirjutanute ebameeldiv seltskond ei tohiks kedagi kallutada massimõrva toetama, seda kindlasti mitte.

Loodan, et kõik laheneb, et tuleviku natsikütid ja Simon Wiesenthali keskus ei hakka meie vaimuinimesi nende suure südame ja antisionismi pärast taga kiusama. Loodame lugupeetavate suuremeelsusele ja ehk aitab ka esitatud arstitõend. Ka meedikute heasoovlikkusele julgen ma teha panuse, ehkki Tõnis Vilu oma raamatus “Kink psühholoogile” ei kujuta valget kitlit kõige paremas valguses.

Pole hullu, võib pöörduda psühhiaatri poole ja esitada spetsialistile tutvumiseks teose “Kink psühholoogile”, kus minajutustajaks on noormees, kes värvib endal huuled ära ja asub ujula riietusruumis kirglikult mehi suudlema, mille järel kiirabi ta ära viib, teadagi kuhu. Teised allakirjutanud suundugu vajadusel abi saamiseks samal aadressil, tekstidisain kindlasti kaasa võtta.

Osundan: “Juba praegu on käes katastroofiliste mõõtmetega humanitaarkriis Gaza sektoris. Üle 2 miljoni tsiviilelaniku, sh 1 miljon last, on sektoris lõksus ilma joogivee, toidu, elektri ja evakueerumisvõimalusteta. Iisraeli väed on Gaza sektorit pidevalt ja valimatult pommitanud. Alates 7. oktoobrist kuni 22. oktoobri kella 22.00 seisuga on Iisraeli rünnakutes Gaza vastu tapetud 4651 palestiinlast ja vigastatud 14 245 palestiinlast, sealhulgas on tapetud üle 1860 lapse (22. oktoobri seisuga).“

Närvi ajab selline asi, tahaks nutta, ennast kuskile kinni liimida ja sellega olukorra lahendada. Ma ei saa kogu selle tekstiga nõustuda, stiil on halb, bürokraatlik ja nürimeelne. Kogu see bulla, millele on alla kirjutanud auväärsed literaadid nagu Hasso Krull, ei tohiks olla niisama hale nagu nende teosed, peaks olema ikka mahlakam. See on ju mõeldud lugemiseks.

Ei ole loetav, on puine savi nagu sotsiaalministeeriumi süstlamandaat, täiesti ebakvaliteetne tekst. Kus ikka vanasti kommunistid kirjutasid, võtke Viktor Kingissepa “Wilsoni heeringa eest” (Eesti Raamat 1988) ja õppige ja õppige ja õppige. Bürokraatia ei veena kedagi, eriti olukorras, Afganistani, Iraagi, Liibüa ja Süüria laibahunnikud kellelegi korda ei lähe.

Pole nõus ka sellega, et pommitatakse suvaliselt. Kui kirikud ja haiglad, nagu väidab meedium, ikka põlevad, siis on ikka küllalt hästi sihitud. Suure meistri käsi.

Kui lugejatel on Piiblimaal tuttavaid sõjakurjategijad, siis saatke see kirjatöö neile kindlasti edasi, las loevad ja parandavad meelt. Kujutan ette, kuidas massimõrvarid vajuvad näost ära, Vilu ja Pärnits mõistsid hukka, nüüd on täiega pekkis. Viskavad püssi põõsasse ja panevad joonelt Argentiina vihmametsa, kus neil vaevalt õnnestub ennast õiglase karistuse eest varjata.

Nii see ilmselt ei lähe, sest kui oleks võimalik vangi panna ka muid sõjakurjategijaid peale Serbia omade, siis oleks seda juba tehtud ja Tartu vangla oleks lõhkemas. Küsimus ei ole selles, et massimõrva ei tuleks hukka mõista, ega ka selles, et need hukkamõistud on sügavama mõjuta. Ikka tuleb öelda tõtt ja lugeda moraali, see on vaimuinimese kohus,

Halb on see, et allakirjutanute seltskond on ebausaldusväärne, eemaletõukav ja üldjuhul teeneteta, kui mitte arvestada globalistlikku agitatsiooni ja seksuaalkangelastegusid. Kui keegi on eriarvamusel, siis esitagu mulle kolm Carolina Pihelga luuletust, mis kõlbavad antoloogiasse torgata ja ehk isegi lugeda. Oldagu lahked, ootan huviga.

See seltskond on rüvetanud eesti kultuuri ja nüüd rüvetavad nad ka patsifismi, mõlemad on mulle pühad ja ma tõotan ja vannun, et maksan kätte, mõistagi esteetiliselt, kirjutan neist veel paremini, saadan nad häbiga unustusse ja alandan neid oma moraalse, intellektuaalse, füüsilise ja seksuaalse üleolekuga. See on valus.

Tore, et peale kliima ja kliimapõhise maailmalõpu (mis valeprohvet G. Thunbergi lubadusel juhus möödunud jaanipäeva aegu) ja afroimmigrantide kannatuste ja süstlaentusiasmi ja Ukraina korruptantide toetamise ja homoseksualismi on leitud uus ja globalistidele meelepärane ilapunkt. On natuke vaheldust.

Ilmselt on palju nõutud, et see vikerseltskond hakkaks muretsema Eesti olude pärast, et nad võtaksid sõnavabaduse teema üles seoses nn vaenukõne seadusega, muretseksid meie katastroofilise iibe või süvariigi omavoli pärast, nt kaporatuuri riigipööre ja ilmselgelt poliitiliselt kallutatud kohtuasjad ja muud menetlused a la Porto Franco.

Vaata, hale kloun, kui sul oleks empaatia, siis oleks sa märganud süstlagenotsiidi, kui sul oleks mõistus, siis näeksid sa läbi kliimavaled ning muud globaalkorruptantide sepitsused. Ja kui sa oskaksid kirjutada, siis oleks keegi su sonimisi lugenud ja neid mulle soovitanud. Ei ole. Nii et ma ei võta sind ka praegu tõsiselt, ehkki ma võiksin olla patsifistina samal seisukohal, seisukohal olengi, aga sind, põhulõug, ma tõsiselt ei võta. Jää oma liistude juurde, värvi huuli, triigi kleiti, seda sa oskad.

Ära on tüüdanud kõik need pisaratest nõretavad palgaliste nutunaiste karjed. Kui neil oleks töökoha või kidura projektiraha säilitamiseks vaja ülistada kannibalismi, siis nad teeksid ka seda. Kui sa tahad, et neilt veidrikelt kultuuriraha ära võetakse, mis on igati põhjendatud nõudmine, siis vali Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 28.10.2023