Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Avatus” on Eestisse globaalsed konfliktid toonud – Toompeal toetati Iisraeli, “134” patsutasid Hamasi õlale

-
30.10.2023
Iisrael on Eesti konservatiivsete ja religioossete jõudude poolt tugeva toetuse leidnud, nüüd näis, millal vasakpoolsed Palestiina lippudega tänavatele tulevad.
© UU

Enamik eestlasi ilmselt ei mäleta enam seda juhtumit, kus keegi ründas Talllinnas juudi rabit ja sündmus pandi suure kella külge – paraku ründaja taust ja motiiv jäid üsna selgusetuks ja tänaseks on kõik see minevik. Ilmselt kuulus ründaja siiski liberaalse võimu “omade” sekka ja kuna konservatiive sellega materdada ei saanud, vaibus ka hüsteeria.

Antisemitismi teema tõstetakse alati üles, kui mängus on konservatiivsed jõud, sest see “läheb alati peale”. Siis jääb mulje, nagu oleks kogu Eesti ühiskond seda rahvakildu ja Iisraeli toetav. Tegelikult see muidugi nii ei ole ja lõpuks selgub, et kõige Iisraeli-sõbralikum on siiski Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, kes toetab Eesti saatkonna viimist Tel-Avivist Jeruusalemma.

Saksamaal toimub ligilähedaselt sama – kui on vaja AfD-d rünnata, võetakse väja “natsikaart” ja tundub, et terve Saksamaa on antisemitistlik. Seelest ei maksa ennast petta lasta – Saksa DV aegadest on palestiinlastel sealmail tohutu poolehoid ja kui Lähis-Idas tuliseks läheb, on vasakpoolsed koos araablastega ühel barrikaadil. Aga ei saa olla korraga sõber juutidele ja palestiinlastele – suur osa sakslastest on valinud sõbraks viimased ja see tähendab antisemitismi. Seda enam, et moslemid on alati Palestiina poolel ja neid on Saksamaa täis.

Eestis on see polariseerumine ka välja löönud. Hiljuti tegid 134 Eesti ühiskonnategelast avalduse “Gazas sõjategevuse koheseks lõpetamiseks ja relvarahu sõlmimiseks”. Pealtnäha õige avaldus, aga need vasakpoolsed tegelased “unustasid”, et juhtum sai alguse Hamasi ääretult verisest ja julmast sissetungist Iisraeli – juudiriik ei saa lihtsalt enam lubada sellist veretööd oma rahva kallal ja peab terroristid purustama. Sõda ei ole kunagi tore, aga Iisrael ei saa jätkata vaenlasega kõrvuti elamist, kasvõi oma noorte nimel, keda Hamas halastamatult tappis.

134 Eesti ühiskonnategelast panid ennast otseselt palestiinlaste toetajaks kirja – ei maksa rääkida nende vabadusvõitlusest, kui neid inimesi esindab Gazas islamiäärmuslik Hamas. Osa Eesti tuntud inimestest avaldas seega toetust terrorismile. Samas toimus pühapäeval Riigikogu ees suur miiting Iisraeli toetuseks ja see näitab, et globalistlikud tendentsid mõjutavad ka Eestit. Rääkimata sellest, et ka siin on päris suur moslemikogukond, kes võib üsna pea enda positsiooni välja näidata.

Nädalavahetusel toimusid terves maailmas suured meeleavaldused nii Iisraeli kui palestiinlaste toetuseks ning näha on, et viimastel on Läänes suur toetus, see aga lubab lääneriikidesse tohutuid sisepingeid. Suur roll palestiinlaste toetamisel on ennast Läände sisse seadnud suurtel islamikogukondadel. Euroopat ja Põhja-Ameerikat on ootamas põhjalik kultuurikonflikt, sest ka Lähis-idas ei ole näha mingitki võimalust pingete maandamiseks.

Reformierakond muutis Eesti “avatuks”, nüüd on ka siin võõrad oma kodumaiste ja rahvusvaheliste konfliktidega sees ning meiegi tänavad ei pruugi “tänu” globalismi-meelsetele pikalt enam turvalised olla.

Uued Uudised