Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Uusmarksistlikud võitlused panevad sageli ohvrid kokku nende vaenajatega

-
31.10.2023
Hamasi rünnakut Iisraeli vastu ei saa kuidagi vabadusvõitlusena vaadata.
© Scanpix

Nagu kogu liberaalses Läänes on ka Eestis välja kujunenud uusmarksistlik kooslus, milles osalejad (inimõiguslased, kliimavõitlejad, radikaalfeministid, LGBT jpt) võitlevad ka teiste “omade” võitlusi, kuigi need võivad tekitada väga sügavaid vastuolusid.

Nii ühinesid Eesti vasakpoolsed palestiinlaste ja Hamasi kaitseks. Paraku tuli eile uudis noore sakslanna jõhkrast tapmisest Hamasi sissetungi ajal Iisraeli ja tema moodi tapetuid oli seal kümneid ja sadu.

Saksamaal osaleb LGBT palestiinlaste ja Hamasi toetuseks peetavatel meeleavaldustel. Samas kirjutab Irish Examiner juhtumist Iirimaal, kus kurdi migrant mõisteti eluks ajaks vangi kahe homo eriti jõhkra tapmise eest. Iiri meedia iseloomustas juhtunut kui “halvimat homofoobset rünnakut riigi ajaloos”.

Feministid peaks migrante kaitstes rohkem mõtlema islaminaiste olukorra üle (ka Euroopa suurtes islamikogukondades), LGBT peaks mõistma, et islamimigratsiooni tugevnedes muutub ka nende olukord kõvasti ebaturvaliseks, inimõiguslased peaksid aru saama, et kultuurikonfliktides võetakse õigus elule ja turvalisusele väga paljudelt, ja nii edasi.

Praegu tundub, et kõik need tegelased lähtuvad siiski vaid ühest, uusmarksistlikust liinist vähemuste, naiste ja migrantide kaitsmisel, ning see, mida kõigi nende “õiguste” ühte panna segamine tegelikult tekitab, ei ole neile tähtis.

Uued Uudised