Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Elon Musk: varem oli Twitter täielikult vasakäärmuslaste kontrolli all, tegemist oli põhimõtteliselt Pravdaga

-
03.11.2023
Elon Musk.
© Scanpix

Sotsiaalmeediaplatvormi X (endine Twitter) omanik Elon Musk rääkis USA koomiku ja endise telesaatejuhi Joe Rogani taskuhäälingule antud intervjuus, kuidas Twitter tegutses enne Muski omandusse jõudmist täielikult USA valitsuse käepikendusena ja oli vasakäärmuslaste kontrolli all.

„See, millisel määral tegutses Twitter valitsuse käepikendusena, ei ole avalikkusele ikka veel päriselt kohale jõudnud,“ ütles Musk. „Ja seda kõiges; tegemist oli põhimõtteliselt Pravdaga, riigi hääletoruga, just nii tuleks endist Twitterit näha. Riigi hääletoruna.“

Musk lisas, et maha suruti praktiliselt kõik arvamused ja vaated, mis olid isegi n-ö tsentristlikud. „Päris kindlasti mitte parempoolsed, ammugi ei räägi me paremäärmuslikest vaadetest. Räägin pigem paremtsentristlikest arvamustest,“ ütles Musk.

Tema sõnul piirati vabariiklaste postitusi kümme korda sagedamini kui demokraatide postitusi. „Sest endine Twitter oli sisuliselt vaskäärmuslaste kontrolli all. Tegelikult oligi see täielikult vasakäärmuslaste poolt kontrollitud,“ kinnitas Musk.

Lisaks rääkis ta intervjuus George Sorosest. „Soros on minu arvates tegelikult demokraatliku partei peamine rahastaja ja teiseks on Sam Bankman Fried [endine krüptoraha ettevõtja, kes mõisteti süüdi petuskeemidega tegelemise eest]… ja Sorosel oli väga keeruline lapsepõlv, nii et ta põhimõtteliselt vihkab inimkonda,“ ütles Musk.

Ta mainis ka, et Soros on tabanud ära võimaluse mõjutada poliitikat ilma seadusi muutmata. „Tuleb vaid muuta seaduste jõustamise viisi. Kui seadusi keegi jõustama ei hakka või neid jõustatakse erapoolikult, siis ju ongi seadused sisuliselt muudetud.“

Allikas: Summit News