Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Põhiseadusejärgne epohh Eesti Vabariigis, riigikorralduseks anarhia

-
04.11.2023
(:) kivisildnik

Piiblimaal on asjad endiselt halvasti, tapetakse inimesi ja loomi, kui need peaksid teele ette jääma. Siin ei olegi midagi kommenteerida ega selgitada, asi on klaar juba Moosese ja Kaini aegadest peale, aga Piiblit ma ei julge tsiteerida, laulurahva hamasimeelne segment võib tulla kallale.

Meil võib terrorit ja Hamasi karistamatult toetada nagu igal pool mujal Euroopas ja Aasias. Ühelt poolt on see vastik ja ohtlik, teiselt poolt viitab teatavale sõnavabadusele, isegi roimavabadusele kui soovite. Nüüd, kus riigikohus on teinud otsuse, et riigikogu ei peagi põhiseadusest lähtuma, on meil riigikorralduseks anarhia.

Kui põhiseadusest on ükskõik, siis on kõigest ükskõik. Anarhia! Allakirjutanu kui endine punkar ei kurda, anarhia oli minu põlvkonna helge lapsepõlveunistus. Ikka Trubetsky, Villu Tamme ja Sex Pistols. Nüüd on anarhia käes ja riigikohtu lolli lotsuse võib lisada täitunud lapsepõlve unistuste nimekirjale. Vabas tõlkes: “Olen antikristus, olen anarhist, ma ei tea, mida ma tahan, aga ma tean, kuidas seda saada… Tahan kõik ära hävitada… Jumal kaitse Kaja Kallast ja tema fašistlikku režiimi… Anarhia! Anarhia!”

Kes oleks kuldsetel kaheksakümnendatel võinud arvata, et joobnud prohvet Johnny Rotteni sõnad nii ruttu ja sellises mahus täituvad. Ent suurte naisjuhtide geniaalsel juhtimisel pole miski võimatu. Thatcher ees ja Kaja taga, nii see anarhia tuleb ja käib. Paistab, et kivi ei jää kivi peale.

Kui huvi on, siis soovitan lugeda algupärast monograafia anarhismist, autoriks selle ala asjatundja ja endine keskerakondlane Trubetsky, ta on kirjutanud paksu paljude piltidega raamatu “Anarhistid. Anarhia agendid. Maailmarevolutsiooni prelüüd” (Tallinn 2003, 574 lehekülge).

Anarhistlikke riike ma ei tea, on mõned kommunistlikud maailmarevolutsionääride enklaavid nagu Põhja-Korea, kelle relvadega pidid sõdima nii venelased Ukraina rindel kui Hamas meie aktivistidele nii armsas kõrbes. Samas võib ka ai-tsihh-ai-tsahh-metsavendi pidada anarhistlikuks liikumiseks, kuidas võtta.

Ameerika nõrgeneb, Euroopa on juba täielikult mandunud, pole siis ime, et kõik anarhistid, terroristid ja rahureligiooni entusiastid tõstavad pead ja kukuvad laamendama. Nagu kirjutas lord Byron: “Verepritsmeis ratsuga saabub siis anarhia…” Hakkab vaikselt kohale jõudma.

Pole midagi imestada, et tuntud terrorist ja anarhist Nestor Mahno sündis Lõuna-Ukrainas. Anarhism ja laamendamine näib olevat slaavi rahvastel kujunenud domineerivaks kultuuritraditsiooniks. Läänes on aga minuvanused pungi vaimus kasvatatud tüübid kraani juures ja anarhia lained löövad üle pea kokku.

Paljugi selgitab slaavi traditsioonilise anarhismi ja tänase pungi ajastust võrsunud maailmarevolutsionääride vastutustundetu koostöö, mille kõige ehedamaks näiteks on Ukraina sõda. Ma soovitan kõigil Ukraina, USA, euroliidu, Hiina, Vene, Hamasi ja Iisraeli lipud vahetada anarhistide musta plagu vastu, siis on kõigi vaenupoolte huvid ühe korraga esindatud. Ma vist ei eksi kuigi palju, kui ütlen, et anarhistid ei ole kunagi saavutanud midagi peale romantilise poosi, ohvrite ja mõnede muusikamüügi edetabeli kohtade.

Samas on anarhismi elemente kõigis vastuhakkudes ja mässudes ning revolutsioonides, ka laulvas revolutsioonis. Suurimaid õnnestunud laamendamisi toimus Hiinas, kus kommunistide juhtimisel lõpuks õnnestus üks paljudest talupoegade ülestõusudest lõpuks võita ja nüüd on see punamust seltskond maailmarevolutsiooni avangard.

Hiina talupoeglikust ürganarhismist võrsunud kommunistide kollane ja karvane käsi on tänapäeval paljude soosoodade, kliimaklounide ja terroristide jõukude taskus. Seega on anarhism uut revolutsioonilis-globalistlikku maailmakorda loomas, selleks on valla päästetud sõjad, vaipsüstimine, tsensuur ja demokraatia hävitamine, vaata ka riigikohtu lahendeid.

Mõistagi kuulub anarhismi juurde satanism, nagu kuulsime ka Sex Pistolsi suures hitis, ta on antikristus, ta on anarhist. Must maag Aleister Crowley on globaalse nomenklatuuri hulgas menukam kui Karl Marx, satanismi sümboolikat näeme nii meelelahutuses, kaubamärkides kui avalikel üritustel – see on kõikjal, see on põhiline.

Meenub üks kohalik naispresident, kes ei saanud kirikusse siseneda. Huvitav, kas peaminister saab välja öelda nime Jeesus Kristus, kuulnud küll ei ole, kahtlus jääb. Satanismis on kõik tagurpidi, rist on tagaurpidi, hea on halb ja halb on hea, täpselt seda asja meil aetaksegi. Igas punktis, kõik on üks suur Tagurpidi-Antsla.

Saatan on valede isand. Kes siin viimati tõtt rääkis? Ehk mõni vandenõuteoreetik ja dissident, alatu ketser ja tsensuuri ohver. Kõik see looduse-, loomuse-, riigi- ja mõistusevastane pull, mis meil käib, on satanistlik anarhism, mille üheks kandvaks jõuks on riigikohus ja selle vahvad vasakliberaalid.

Millest see kontor meile räägib? Anarhistid ütlevad, et põhiseadus pole nii tähtis, oluline on see, et oleks hea olla. Saaks töötada (loe: saaks teha Saatana tööd nagu tegi Charles Mansoni hipide jõuk). Ja kui inimesel on hea olla ainult siis, kui Hamas tapab ja koalitsioon põhiseadusele kõrges kaares urineerib, siis olgu muuga kuidas on. Tapmine on ikkagi inimohver ja Lutsiferile meelepärane asi.

Pealegi on kõik need eemal tapetavad isikud kuskil kauges ja arusaamatus sektoris meile tundmatud. Sektor viib mõtted ühele vene muusikute kollektiivile, kes oli tuntud Сектор газа/Sektor Gaza nime all. No ei ole normaalne estraad.

Paistab, et ka Ukraina kultuslik tapatalg hakkab taas hoogu sisse võtma, keegi nagu tungiks peale ja keegi teine nagu tungiks ka peale. Ja keegi oleks nagu kellegi toetamisest väsinud ja oleks nagu tahtnud toetada surmakultust, mis ohverdab kiiremini ja rohkem.

Peavoolu meedia on Ukrainat tasapisi maha kandmas. Lugege neid lolle lugusid, sõjaõhutajate entusiam on kadunud. Järelikult on tulnud vastav korraldus ja meie agitaatorid on nüüd veel lollimas olukorras kui enne, sest nad on sunnitud endale vastu rääkima ja oma sõnu sööma.

Aga kui teil õnnestub anarhistide ja satanistide lahti päästetud laamendamisest eluga välja tulla ja te soovite seda verise jama kordumist ära hoida, ära hoida vähemalt Eesti Vabariigis, siis vali Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 4.11.2023