Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Islamiseerunud Euroopa tänavatel kajab Hamasi sõjahüüd

-
05.11.2023
Palestiina-meelne protest Londonis.
© Scanpix

Islamiringkonnad kogu maailmas toetavad Lähis-Ida konfliktis kindlalt palestiinlasi ja kuna Lääne-Euroopa on pungil täis moslemimigrante, siis kajab Iisraeli-Hamasi sõda seal võikalt vastu – moslemid on tänavatel ja häirivad tavaelu. Eriti hull on olukord suurte moslemikogukondadega Suurbritannias, kus Londoni linnapeaks on pakistanlasest moslem Sadiq Khan.

STT vahendab: “Tuhanded meeleavaldajad Londonis nõudsid laupäeval relvarahu Gaza sektoris; politsei hinnangul oli kesklinna kogunenud umbes 30 000 inimest.

Londonis on korraldatud suuri meeleavaldusi palestiinlaste toetuseks pärast seda, kui äärmusorganisatsioon Hamas ründas Iisraeli ja juudiriik alustas seejärel rünnakuid Gaza vastu.

Laupäeval lehvitasid Trafalgari väljakul protestijad Palestiina lippe ja hoidsid plakateid, mis nõudsid viivitamatut relvarahu. Lisaks Londonile korraldati meeleavaldusi muu hulgas Sheffieldis, Manchesteris ja Glasgow`s.

Palestiinameelsed rühmitused on teatanud, et plaanivad protestimarssi ka järgmise nädala laupäeval, 11. novembril, mis on Esimese maailmasõja lõpu aastapäev. See on nii maailmasõdades kui ka sellele järgnenud konfliktides langenute mälestuspäev.

Briti peaminister Rishi Sunak ütles reedel, et mälestuspäevaks kavandatud meeleavaldused on provokatiivsed ja lugupidamatud.” (BNS)

Euroopa saab nüüd tunda massimigratsiooni tagajärgi: kui valitsused deklareerivad peamiselt toetust Iisraeli eksistentsile, siis migrandid tänavatel on teist meelt.