Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vikerkaarelipu uued triibud

-
06.11.2023
Meeleavaldus palestiinlaste toetuseks Londonis
© Scanpix

„Hamasi rünnakule järgnenud nädalad on olnud silmade avanemise aeg,“ kirjutab Martin Ehala Postimehes, „Lääne moslemite raevukas tiib on meeleavaldustel nõudnud juutide ahju ajamist. Neile on kaasa hõiganud hulk radikaalseid noori progressiivsest leerist. Tuleb välja, et radikaalne islam, progressiivne liberalism ja antisemitism käivad käsikäes.“

„Alalhoidlikumad poliitikud on sisserände ja kultuurikonflikti ohtudest ammu rääkinud, kuid liberaalne peavool on neid selle eest lausa natsideks tembeldanud. Kuid et paljude vasakliberaalide vaated on äärmuslikud, sellest on püütud seni pigem mööda vaadata,“ kirjutab Ehala.

Ta toob välja, et vasakliberaalide jaoks kuuluvad moslemi immigrandid rõhutud vähemuste hulka ja rõhutute võitlust tuleb toetada – aga paraku on selles võitluses väga raske eristada Hamasiks organiseerunud poolt sellest poolest, kes Hamasi ei kuulu, aga südames tema eesmärke jagab.

„Olukorra grotesksus avaldub kõige ilmsemalt 2SLGBTQI+ kogukonna toetuses palestiinlaste „vabadusvõitlusele“,“ lisas ta.

Toetus on läinud isegi nii kaugele, et Palestiina lipp on integreeritud vikerkaarelipu osaks.

Ja nii mõnedki juhtivad juudi soost progressiivsed LGBT-aktivistid ja feministid, on nõudnud igasuguse USA abi peatamist Iisraelile ja kohese vaherahu sisseseadmist. Kõik see näitab, et üha laieneval 2SLGBTQI+ liikumisel on hoopis kaugemad ja destruktiivsemad eesmärgid, kui Pride-marssidega ühiskonda sallivamaks muuta, järeldab Ehala. „Liikumine on seksuaalvähemusi lihtsalt ära kasutanud, ning sallivusideedele kaasa hüüdnud peavool on osutunud vaid kasulikeks idiootideks.“

 

Loe lisaks:

https://arvamus.postimees.ee/7888522/martin-ehala-vikerkaarelipp-sai-uued-triibud