Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna majanduspoliitika tulemus – kohalik ettevõtlus lahkub kodumaalt

-
07.11.2023
Nemad hävitavad Eesti majanduse.
© UU

Kaja Kallase võimuletulekust saati on Eesti majandus kogu aeg alla käinud ja põhjuseks ei ole mitte üleüldine kriis, vaid just vale majanduspoliitika – isegi Eesti ettevõtlus lahkub kodumaalt.

Pärnu Postimees vahendab: “Oktoobris on töötukassat teavitatud kahest Pärnumaa ettevõttes plaanitavast kollektiivsest koondamisest: ligemale kolmandiku töötajatest ehk 35 inimest koondab AS Qualitex ja uksed suleb ja kõik kuus töötajat koondab peamiselt Skandinaavia turule särke õmmelnud OÜ Lihula Õmblus.

Trikotaažkanga tootja Qualitexi omanike teatel on nende proriteet kõigi kliendisuhete jätkumine ja äritegevuse laiendamine, kuid Eesti majanduskeskkond seda enam ei võimalda. Ettevõtte omanik Kristi Täht märkis, et inflatsioon, energia kõrge hind ja koroonaajastu mõju on iseloomulikud kõigile Euroopa Liidu riikidele, aga meetodid, kuidas majandust ja konkurentsivõimet hoitakse, on riigiti erinevad. “Paraku tuli valida halva ja väga halva lahenduse vahel. Viies osa tegevusest üle mujale Euroopasse, suudab ettevõte säilitada konkurentsivõime ja jätta poole töökohtadest siiski veel Eestisse,” rääkis Täht.

Sellise uudise peale pole isegi Kaja Kallasel võimalik õigustusi leida – Reformierakond lihtsalt hävitab Eesti majanduse.

Uued Uudised