Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Seni oli poliitprügikastiks Eesti 200, nüüd võttis selle rolli üle Isamaa

-
07.11.2023
Isamaast on saanud poliitprügikast.
© UU

Ülikiiresti mandunud poliitprojekt Eesti 200 sai tuntuks sellega, et sinna sadas kõikvõimalikke kodutuid poliitikuid ning teiste hulgas oli isegi kaks endist parteijuhti: Isamaad hävitanud Margus Tsahkna ja rohelised põhja lasknud Züleyha Izmailova. Nüüd on selle rolli üle võtnud Isamaa.

Värske uudis teatab: Urve Palo liitub Isamaaga. Tegu on endise sotsiga, kes lahkus poliitikast, sest olevat olnud selles pettunud. Samas algatas ta rahvastikuministrina integratsiooniprotsessid, mis halvendasid eestlaste positsiooni oma kodumaal. Selline eksmarksist näib Isamaale sobivat.

Keskerakonnast jooksis Isamaasse üle Katrin Pauts, kes on tulihingeline homoabielude pooldaja. Pole siis ime, et Urmas Reinsalu enam homoseadusest ei räägi ja Isamaa on sellega leppinud.

Nii koondubki Isamaasse, mis peaks olema rahvusmeelne ja isamaaline erakond, üha enam soodsate tuulte otsijaid kogu poliitilisest spektrist. Res Publica juba lahjendas omaaegset Isamaad, nüüd jätkavad sotsid, venemeelse Keskerakonna eksliikmed ja muud sokivahetajad.

Ehk jõuab kunagi Isamaasse ka vanglast vabanenud Koos-aktivist Aivo Peterson, sest kõik teed näivad viivat “seedritega reinsallu”.

Uued Uudised