Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liitub Isamaaga… kiirustamine kaetava laua taha on karjeristide hetketrendiks saanud

-
08.11.2023
Paljud on selle abielu unustanud.
© UU

Uudised kubisevad teadetest, et keegi tuntuim inimene liitub taas Isamaaga. Tegemist ei ole millegi muu kui hetketrendiga, sest Isamaas pole muutunud miski peale selle, et esimeheks saanud Urmas Reinsalu edevus on kasvanud.

BNS vahendab: “Isamaa Erakonnaga liitub Kohila vallavanem ja enam kui 20-aastase rahvusvahelise autotööstuse kogemusega Allar Haljasorg. “Ma ei näe võimalust, et senisel teel jätkates väljuks Eesti seitse kvartalit väldanud majanduslangusest. Seepärast langetasin otsuse liituda Isamaaga, kes pakub valitsuse majandusvaenulikule poliitikale positiivset alternatiivi.“

Võiks vallavanemalt küsida: kas sa ei mäleta, et enne praegust valitsust oli Isamaa Kaja Kallase valitsuses ja tegi temaga kaasa kõik sigadused? Mis on nüüd siis muutunud? Isamaa kui erakond pole karvavõrdki paremaks läinud, tema seisukohad on endised, hiljutisel volikogul deklareeriti, et ollakse peavoolupartei – kõik on endine.

Isamaasse joostakse nüüd seetõttu, et Reformierakond on maha käinud ja piisk piisa haaval viiakse väidetavalt konservatiivsesse erakonda sotsialismi, liberalismi, globalismi… Isamaa on hüljanud võitluse traditsioonilise pere ja eestluse eest, ta on kliimahüsteerikutega ühes paadis, tast on saanud üks paljudest liberaalsetest erakondadest. Karjäärirahvas kolib lihtsalt järgmisesse parteisse.

Massiline Isamaasse jooksmine on selge karjerism – näe, üks erakond on tõusuteel, ruttu sinna, kohe kaetakse rikkalik laud ja mina saan ka sinna koha. Erakond ise läheks kasvõi Vanatühjaga valitsusse, peaasi, et võimupirukast haugata saaks.

Uued Uudised

Sotsiaalmeediast:

Järgmine valitsus

Peaminister Urmas Reinsalu
1. minister (täpsed ministriametit täpsustuvad) Urve Palo
2. minister Argo Luude
3. minister Jaanus Karilaid
4. minister Tõnis Mölder
5. minister Triin Varek
6. minister Neeme Väli…

Vabu ministrikohti veel on, kes kiiremini üle jookseb, saab parema portfelli.