Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Kükid Palestiina peegelpõrandal

-
11.11.2023
(:) kivisildnik

Üks slaavi nimega kirjandusteoreetik, kelle nime mainimine võib kaasa tuua kroonilise ebasoosingu, ütles kunagi, et kultuur on ettekäiv peegel ja näitab seda, mis tulevikus toimuma hakkab. Selline rikkis peegel siis. Kuidas sümfooniline muusika saab üldse midagi näidata, jäägu kunstiteoreetiku südametunnistusele. Balleti, kultuuri ja kultuuriministeeriumi haldusalasse kuuluva kurlingu seoseid tulevikuga meie siin lahkama ei hakka.

Palestiina on ikka huvitavam, huvitav on kõik see, millest lehed kirjutavad ja telekas valetab. Seto hevifolk-ansambel Winny Puhh laulis kunagi peegelpõrandast, millel mehed tegid kükke, samas jalas polnud pükse. Oli telekas? Oli, seega on argument ja kuulub põhjalikule kaalumisele.

Siinkohal tekib kohe õigustatud küsimus, kas ma olen palestinoidide-terroristide poolt nagu usin noortransvestiit Mikk Pärnits või Piiblimaa surmaeskadronide poolt nagu enimmüüdud ortodoksne-minimalistlik helilooja Arvo Pärt? Ja kas minu vaade kükkidele Palestiina peegelpõrandal on harmoonilises kooskõlas meie välisministeeriumi ja peaministeeriumi suunistega?

Mingeid suuniseid ma saanud ei ole, ei avalikke ega salajasi, ootan endiselt. Inimeste tapmise seisukohalt – olgu nad siis kui tahes ebameeldivad diskorid, haiglate patsiendid, terroristid, halastamatud terroristikütid, lihtsalt ajakirjanikud või suvatsivilistid – suhtun eitavalt. Olen ise ka teatavas mõttes surelik ja kui on lubatud tappa ühel või teisel, siis on igal juhul lubatud tappa ka mind. Õilsa ettekäände leiab alati.

Minul on täiesti ükskõik, kas minu pihta tulistab terrorist, terrorismivastase võitluse spetsialist või keegi kolmas selleks volitatud või volitamata isik, tulemus on ikkagi kaunis vastik. Taoline seisukoht võib kõlada kui egoism, hale nahahoidmine või humanism. Ise ma pean ennast praktiliseks ja põhiseadusest lähtuvaks patsifistiks. Sõda ainult Eesti kaitseks ja jutul lõpp, kusjuures Eestit kaitstakse ainult Eesti Vabariigi piirides, mitte Somaalias ega Mongoolias või kusagil mujal.

Kuidas siis nii? Aga mõlemad Afganistani sõjad, Vietnami sõda, Puunia sõjad, lahing Leipzigi linna all Weisse Elsteri ääres, heitlused Kurski kaarel? Loetelu võib jätkata, mina ajan ikka oma joru: “…mis on kaitseks sisemisele ja välisele rahule ning pandiks praegustele ja tulevastele põlvedele nende ühiskondlikus edus ja üldises kasus.”

Ei ole nii, et on araablaste või Ukraina juutide kasuks ja relvatöösturite pandiks ja globalistide-satanistide eduks ja laste ohverdamiseks või vere joomiseks. Kindlasti ei ole, ehkki väga austatud riigikohus võib vajadusel kinnitada mida iganes. Aga kinnitage siis, kinnitage julgesti, teie päralt on au ja vägi ja võim täna ja ehk ka homme. Aga juba ülehomme tekivad peegelpõrandasse praod ja siis – ehehehee ja piraki.

Kükid muutuvad valuliseks. Kõik muutub, Euroopa ja liitlased jäävad iga päevaga nõrgemaks ja nõrgemaks. Kui nad oleksid tugevad, siis ei oleks mingit tiblade ja palestinoidide märatsemist, siis oleks rahu, verelaskmine piirduks mõõdukate naftasõdade ja vikervärviliste revolutsioonidega ja kogu moos. Sai kuidagi elada.

Nali. Elada sai tingimisi, globalistid avasid piire ja võtsid vastu põgenikke, küll nn sõjapõgenikke, aga ka muid sulelisi. Ja sulelised avasid ööklubis või diskoteegis tule, oli selline juhtum, pandi toime Euroopas, võimalik et konnalembesel Prantsusmaal. Ka ühe naljalehe nurk tehti tühjaks.

Ma ei näe vahet Piiblimaa disko tapatalgul ja prantslaste klubi- või kontsertmõrval. Mõrvarite alaliike ma eristada ei oska ega taha, pole eskimo, kes teeb vahet neljakümnel lumesordil. Kommunistlikud meistermõrvarid on alati toetanud al-uhuu terroriste ja globalistid Piiblimaa sõjamasinat.

Aga kes avas Euroopa piirid, kas kommunistid või globalistid? Vastus on: mõlemad. Ja koos piiridega avanesid mõistagi ka klubid ja naljalehtede kontorid ja kuhjusid laibad. Al-uhuude jõuke on toetanud samuti mõlemad, see täpsustus on vajalik, Hamasi oli tarvis vastukaaluks Arafati vabastusarmeele ja Talibani vene kommaritele, kellel tuli meelde maailmarevolutsiooni mõte.

Kommuniste on alati toetanud globalistid-pankurid ja spekulandid. Hea näite leiame Vanasorose isikus, see on fakt. Kõik see on lõbus puder ja kapsad, kusjuures ei tohi unustada Hiina kommuniste, kelle panus homoseksualismile ärganud vendade toetuseks kogu maailmas on ilmselge. Seda kõike Bahmuti konteksti tõsta pole ülemäära keeruline.

Kuid tagasi Palestiina peegelpõranda juurde. Mida see meile näitab? Seda, et meie planeedi omanikel on kange tahtmine jätkuvalt massimõrvata. Ukraina ei ole nende verejanu kustutada osanud või tahtnud, ehk on keskendunud hoopis korruptsiooni maailmarekordi parandamisele, kes teab?

Kas massimõrv on planeedi direktoritele vajalik tühjaks varastatud majanduse turgutamiseks, kollapsi kanaliseerimiseks või depopulatsiooni projekti uude faasi jõudmiseks, vahet pole. Ükskõik millist konflikti poolt sa toetad, sa toetad sõda ja see on põhiseadusevastane tegevus. Sisemiseks ja väliseks rahuks, punkt.

Ma ei taha sõda sisse ega välja, seega ei taha ma siia ei kommuniste, globaliste ega konflikte administreerivaid suurspekulante. Ei taha ka mujale, aga see siin on minu riik, minu rahvas ja minu kultuur ja sellega ei köeta sõjakollet. Enesetapjalikud ja hüpervägivaldsed tüübid tuleb mõistagi suunata rindele ja sõjaõhutajatelt võtta ära nende raha, see on eetiline.

Eraarmeed ja palgasõdurid, aga ilma riigi abita, ilma otsese ja kaudseta, samuti ilma ühiskonna moraalse toetuseta – selleks kompromissiks olen ma valmis. Sinu ekstreemsport on sinu isiklik asi, nagu ka sinu vihkamine. Rinne on seal, siin oled vait. Mina näiteks armastan nii palestinoide kui juute, kangesti armastan, aga see ei ole litsents tappa. Ma armastan kasse ka.

Palestiina peegelpõrand näitab peale pikkade väntade ka seda, et me oleme endiselt psühhopaatide meelevallas, kindlates kätes. Nad on absoluutselt ebainimlikud, nad valitsevad masside meeli ja meediat, nad õhutavad ja laiendavad sõdu ja perspektiivis ootab meid totaalne pealõikamine kolmanda ilmasõja vormis.

Ära anna oma panust tapatalgutesse, varem või hiljem jõuavad need talgud ka sinuni. Ja siis on hilja patsifismiks. Ära toeta ühtegi sõda mahitavat globalisti, ullikest kommunisti, suurfirmat, meediaettevõtte ega meelelahutustööstuse klouni – ära osta sõda, ära osta surma. Vali Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu!

(:) kivisildnik
Pärnus 11.11.2023