Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kui võimul on Reformierakond, algab eestlaste majanduslik emigreerumine

-
13.11.2023
Reformierakonna võimutsedes algab alati eestlaste emigreerumine. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Olid kord ajad, mil lumehelbekesed lubasid EKRE eest Eestist ja Trumpi eest USA-st emigreeruda, kuid kõik jäid kohale ning ussitasid siin ja seal edasi. Kaja Kallase võimu all aga lahkuvad inimesed hoopis proosalisematel põhjust, milles on süüdi just Reformierakond – majanduslanguse eest ja sõjahüsteeria mõjul.

Õhtuleht kirjutab: “Hingehinnad Eesti kinnisvaraturul on pannud inimesi välisriikide poole vaatama. Eelkõige soovitakse vara soetada soojematesse paikadesse, ent oluliseks on saanud ka turvalisus – Venemaa külje alt püütakse võimalikult kaugele pageda.”

“Me oleme sõjas!” Kaja Kallase suust võis küll Ukraina-patriootiliselt kõlada, aga see peletas Eestist nii investorid kui ka turvalise elu soovijad. Eestist on saanud rinderiik ja idapiirist “raudne eesriie” (v.a. Stark Logisticsi-sugustele), ning see muudab Eesti ka EL-i ebaturvaliseks perifeeriaks.

Teine oluline põhjus lahkumiseks on majanduslangus ja maksude kergitamine kõrgustesse, mis teevad elu siinmail kalliks ning ettevõtluse kulukaks. Õhtulehe näide Hispaaniast on oluline ehk seetõttu, et seal ei pruugi olla suuri kommunaalkulusid. Mõistagi tuleb arvestada sotsialistliku valitsuse ja Aafrika ülekolimisega muuhulgas ka Pürenee poolsaarele.

Paljud lahkujad on tegelikkuses praeguse võimukoalitsiooni valijad, eriti need lauljad ja “suunamudijad”, kelle “kodumaa tolmu jalgelt pühkimisest” räägivad kollased väljaanded.

Reformierakonna valitsedes lahkuvad eestlased alati kodumaalt, sest elu siinmail muutub perspektiivituks, eriti kui ka eestlust suretatakse massimigratsiooni ja venestamisega välja.

Uued Uudised