Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti seksuaalvähemuste ühendus pani oma aktivistile pahaks Iisraeli toetamist

-
14.11.2023
Vikerkaarelipud
© Scanpix

Blogijal ja kodanikuaktivistil Daniil Kurakinil tekkisid Iisraeli-meelsuse tõttu probleemid LGBTQ organisatsioonis Q-Space. Selgub, et mõned LGBTQ aktivistid toetavad aktiivselt Palestiinat ehk sisuliselt Hamasi terroriste.

Kurakin ütles Postimehele, et probleem tekkis tema Iisraeli-meelsuse tõttu. „Vasakäärmuslikud aktivistid ütlesid Q-Space Projectile, et ma väidetavalt toetan Palestiina genotsiidi. Nende jaoks on Iisraeli sõjategevus Palestiina genotsiid. Nad järgivad selget Palestiina-meelset positsiooni. Mõni tuli minu juurde isegi Palestiina-meelse miitingu ajal Vabaduse väljakul,» rääkis Kurakin ja rõhutas, et teda ei heidetud organisatsioonist välja, vaid ta sai kirja, et temaga tahetakse vestelda.

Konflikt terroriorganisatsiooni Hamas ja Iisraeli vahel on läänemaailma kahte leeri löönud. Iisraeli vastastel meeleavaldustel on domineerinud vikerkaarelipud. Euroopa vasakpoolsed suhtuvad palestiinlastesse kui rõhutud rahvasse ja neid ei huvita, kuidas terroristid Iisraelis tsiviilisikuid tapavad, vägistavad ja laste päid maha raiuvad.

Organisatsiooni ametlikul kodulehel on kirjas, et Q-Space on uus kultuuriprojekt Eestis, mis on pühendatud queer-kogukonnale ja inimõigustele.