Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Mis oleks, kui Stoltenberg rahastaks vene äri? ETV patsiga esipioneer ajab närvi nii mehed kui naised. Orava ahastus naabri prügikotte kombates

-
15.11.2023

Ei tahaks punakiviräha moodi välja näha, aga mul tuli just meelde, kuidas Teele ennast Tootsile naiseks pakkus.

Peaminister Kaja Kallas ütles teisipäeval Politico kaitsefoorumil, et on valmis kaaluma võimalust saada NATO järgmiseks peasekretäriks.

Kallaselt küsiti kaitsefoorumil, kas teda võiks kaaluda NATO järgmise peasekretärina, kui alliansi praegune juht Jens Stoltenberg ametist lahkub.

“Jah,” vastas Kallas.

No lõpuks tuli see õnnetu „jah“!

Ukraina ja Iisraeli sõdade aasta nali: NATO peasekretär, kelle korraldusi tuleks lugeda tema huultelt ja kes rahastaks metalli tarneid vaenlasele, kelle taltsutamiseks blokk eksisteeribki. NATO peasekretär, kelle mees kriitikutelt raha välja pressib. NATO peasekretär, kelle isa on lünkliku mäluga endine pankur.

Elektrimolekulidel töötavad NATO laserid ja milliliitrites mõõdetava kaliibriga suurtükid.

Nii võidame!

+ + + + + + +

Eestlasi panevad praegu kõige rohkem ahastama kohutavad tapatalgud Ukrainas ja Palestiinas ning totaalselt valeliku ja piiratud peaministri poolt eesti rahva ja rahvusriigi vastu suunatud veretu genotsiid.

Loomulikult on e-valimiste abil võimu haaranud reformierakondlastel hoopis teised mured. Mõni näiteks ahastab ja oigab naabri prügis tuhnides.

EPL avaldas ka vastava loo „Hanah Lahe: tunnen iga kord ahastust, kui prügi välja viies selgub, et naabritel on sorteerimisest ükskõik“.

Selgus, et Hanah Lahe on Riigikogu reformierakonna fraktsiooni liige, LGBT aktivist ja ajutise pargi rajaja meie parlamendi esisele parkimisplatsile. Ehk teatud mõttes küllaltki tüütu kliimafanaatik, erinevalt näiteks vaikselt plakatite ja Vahitorni brošüüridega Tallinna tunnelite juures seisvatest paarikestest. Mind pole mitte ükski neist kunagi tülitanud.

Ma ei ole nendes küsimustes pädev. Võib-olla tõesti erutuvad seksuaalvähemused ka jälgides, kuidas naabrid toimetavad oma prügiga, kuhu sattuvad paratamatult ka intiimsemad tarbeasjad. Ja piilurid tunnevad ahastust ja rahuldamatust, kui naabrid oma prügiga ei mängi.

Oravate värk. Äkki ongi nende emotsionaalsele ülesköetusele abiks see, kui igale eraldi kotikesele tuleb järgi personaalne MAN veoauto. Sest viis veoautot igaüks 30-kilomeetrilisi ringe tehes võtavad ju viis korda vähem diislit ja eritavad viis korda vähem heitgaase, kui üks auto.

Nii lihtne BLM-i aritmeetika.

Nii et kui õhtusel ajal kuulete te prügikonteinerite juurest ahastusi ja oigamisi, ärge ehmatage. See võib vabalt olla reformierakonna fraktsiooni liige lahedalt aega veetmas.

+ + + + + + +

ERR kasutab riigiraha väga nutikalt, tehes saateid omaenda ajaloost, töötajatest ja nende suguvõsadest. Varem või hiljem leitakse ka pealik Roose turbarabas uppunud kauge eellase sabakont. Siis on Vahuril jälle kellest ja millest saadet teha.

Värskeim ERR-i enesepromo on lugu „Astrid Kannel: paljudele meestele käin ma sügavalt närvidele“.

Ega Kannel ometi Toomas Hendrik Ilvest ei pidanud silmas? ETV kaevas ju üles, et Ilves on tema „uus sugulane“. Mine tea, äkki käis selline asi Ilvesele tõesti „sügavalt närvidele“, kuigi ta oskab võtta ka kõige rängemaid uudiseid vastu äraoleva näoga mäludes. Mida rohkem sugulasi, seda rohkem närvidele käiakse. Seepärast ütleski kord välipreester Otto Katz, et ei tunnista mitte mingeid sugulasi, ja karistagu teda kasvõi Jumal ise, ütleb Katz sugulastest ikka lahti.

“Ma ei oska öelda, mida eesti mehed eesti naises otsivad. Ma arvan, et paljudele meestele käin ma sügavalt närvidele, sest olen juhitamatu ja isepäine,” tõdes Kannel. “Mulle on näiteks meeste poolt tehtud tõsimeeli etteheiteid, et miks mul nii pikad juuksed on. Aga sellepärast ma neid ei lõikagi, et on inimesi, kes leiavad, et need on minu vanuses kuidagi liiga pikad. Kui töötad televisioonis, siis saad aeg-ajalt pretensioonikaid kommentaare ja inimesed justkui eeldavad teadvat milline ma olen. Küll ma lõikan neid juukseid, kui on vaja. Mul kunagi 5. klassis lõigati juuksed maha ja peale seda peeti mind poisiks, ja ma ei tahtnud poiss olla,“ kurdab Kannel.

Ohtlik värk. Igasuguseid krimifilme vaadates, olgu see „CSI“ või „Kurjuse kannul“, selgub, et paljud sariroimarid kujunesid just nendele lapsepõlves tehtud ränga ülekohtu mõjul. Mõnd kiusati, lõigati lasteaias kiilakaks, tema aga suureks saades võtab skalpe koos peadega. Paistab, et nii võib juhtuda ka Kanneliga, kes ei tahtnud poiss olla ja nüüd kahtlustab eesti mehi selles, et ajab nad „sügavalt närvi“.

Kui ta vaid teaks, kui paljusid naisi ta ärritab… Ja asi ei ole isepäisuses – pigem siiski ajakirjanduslikus algelisuses a la kunagine lapsik loll küsimus Putinile või peaminister Ratase ässitamine EKRE vastu ETV stuudios: „Kaua te veel kannatate?“ Oleks mul lapsepõlves sellise „prosta“ intonatsiooniga õpetaja, äkki saaks minustki mõrtsukas Poljanski tüüpi „Ringvaate“ aukülaline.

„Kanneli sõnul on meie ühiskond muutunud sügavalt ebaviisakaks, matslikuks ja labaseks,“ vahendab ERR.

No ma ei tea… Mehed on „sügavalt“ närvilised, ühiskond on „sügavalt“ matslik ja labane – ja keset seda õudu rafineeritult intelligentne Kannel.

„Ka mölaklikkusega on võimalik võidelda sellega, et sa ise samasuguseks ei muutu. Välispoliitika ajakirjanikuna ütlen, et minu hinnangul tõmbas selle sae käima ikkagi Donald Trump, kui ta presidendiks sai,“ ütleb Kannel.

Sügavalt ebaviisakas ühiskond, labased matsid, mölakad, Trumpid niisugused…

Ja muidugi need kurjad mehed. Väljaarvatud muidugi ERR-i ülemused.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Vaadake Anna silmadesse, Kaja Kallas! Ja öelge, et te ei tea midagi ja teil ei ole häbi…