Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kolm aastat Kaja Kallase juhtimisel: vaeste arv väheneb kiiresti – nad on nälga surnud

-
23.11.2023
Kaja Kallas Kadriorus – jaanuar 2021
© Scanpix

Kaja Kallase nõunik astub kabinetti: “Proua peaminister, meil on viimasel ajal palju vaeseid nälga surnud. Mida ma ütlen ajakirjanikele” Kaja Kallas: “Öelge, et vaeste arv väheneb meil kiiresti”.

2024 a. alguses saab kolm aastat päikesetõusu valitsuse võimuletulekust, kui Kaja Kallas haaras riigi juhtimise oma kindlatesse kätesse. Kõik liberaalsed kodanikud hingasid kergendatutult – „läbi sai see EKREIKE õudusunenägu“. Ees sillerdasid piimajõed ja pudrumäed.

Nüüd pea kolm aastat hiljem sulab liberaale vähem toetavate õnnetunne kosmilise kiirusega. Valitsuserakondi toetab veidi enam kui 30% tulihingelist fänni ja sealgi on juba kahtlejaid. Kaja kindlad käed on viinud meid sügavasse majanduskriisi, inflatsioon ja tööpuudus kasvavad mühinal. Vaeste hulk teeb rekordeid. Nüüd oleme langenud nii madalale, et vaestele jagatakse toidukaarte, millele kantakse 10 eurot kuus ja millega saab osta ainult RIMI poodides. Aga ega selle süsteemi loojad ennast ära ei unustanud, süsteemi haldamine läheb maksma sadu tuhandeid eurosid.

 

Mati Kuklane, EKRE juhatuse liige