Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rohepöörde-Tallinn tegutseb “Võimalik vaid Venemaal” stsenaariumi järgi

-
25.11.2023
Tõuksiga otse lumehange – see on tuleviku Tallinn.
© UU

Idanaabri juures filmitud videoklippide alusel loodud huumorisaade “Võimalik vaid Venemaal” ei aja enam kedagi naerma, sest sama absurd tuleb sisse ka Läänest ning on leidnud kaasamängimist ka Eestis, eriti kliimavõitluse valdkonnas.

Mööduval nädalal räägiti Tallinna linnavalitsuses hautavatest roheplaanidest, mis peaks tulevikus viima selleni, et pealinnas saavad olema aasta otsa hooldatavad jalgrattateed – et “rohetehnika” liiguks ka talvel.

Piisab sellest, kui vaadata Tallinna tänavaid laupäeval, 25. novembril, kus libedus, konarused, värske lumi ja kõvaks külmanud lumelörts moodustavad luidmurdva koosluse, et kuulutada see idee utoopiaks. Pole mingit alust arvata, et aastaks 2030 või 2035 midagi muutuks.

Tallinn on suuresti venekeelne ja venelaste valitsetav linn ja siin valitseb “Võimalik vaid Venemaal”-suhtumine. Kui jälgida, kuidas venekeelsed linnapoliitikud ja -ametnikud viivad ellu kliimahüsteerilisi lollusi, tuleb meelde ütlus “Vene lollused Saksa täpsusega”. Ehk siis täidavad need venekeelsed, sealhulgas linnapea Mihhail Kõlvart, võimulojaalsuse tõttu Brüsselist tulevaid rumalusi samamoodi nagu omal ajal täideti Moskva omi. “Vene lollused” pole vale väljend, sest nagu nõukogude võimu ajal olid nende aluseks sotsialismi-ideed, nii on ka läänelik kliimavõitlus ehtmarksistlik.

Gorbatšovi “kuiva seaduse” pealt oli näha, kuidas administratiivsed ja ideoloogiatöötajate võimendatud algatused üsna ruttu haledalt läbi kukuvad, ja sedasama võib öelda ka Läänest siia imporditud kliimahüsteeriliste algatuste kohta. Muide, paar aastat tagasi korraldati tollal veel sotsialistide juhitud Rootsi pealinnas Stockholmis “soopõhine lumekoristus”. Keegi arvas nimelt, et kuna autoroolis on peamiselt mehed ja naised kõnnivad tänavatel, siis tuleks nii sõidu- kui kõnniteid võrdselt puhastada. Tagajärjeks oli see, et mehed ukerdasid lund täis tänavatel autodega ja naised koperdasid jääni paljakskratsitud kõnniteel kõrgetel kontsadel tasakaalu otsides.

Eestis ja tema pealinnas Tallinnas on lisaks näha, kuidas kliima- ja muid kampaaniaid viivad läbi ideoloogiatöötajad. Nii kirjutab üks kommentaator sotsiaalmeedias: “Kui ma vaatan, kes võitlevad gei- ja naisteõiguste eest, kes “kaitsevad” kliimat ja tõrjuvad autosid, kes on algatanud põllumajandust hävitava “loomakaitse” või kes esindavad migrante ja kaitsevad “inimõigusi”, siis puha ühe pundi rahvas. Kui mulle tuleb kilekottide kasutamise vähendamisest rääkima sama inimene, keda oli alles näha Hamasi toetaval meelavaldusel või kes süüdistas traditsioonilist perekonda vägivalla allikaks olemises, siis vabandage, ma ei tõsta toru ühelgi teemal neist!”

Ideoloogilisi kampaaniaid viivadki läbi poliitikomissarid, kelle loosungiks on “keelan, käsen, poon ja lasen!”

Uued Uudised