Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Stsenaarium, mida peaks noored REF-ikke valijad teadma: massiline sisseränne tähendab eluasemekriisi

-
27.11.2023
Praegugi ehitatakse asumeid, kus kõik on olemas, ainult töökohad on üldjuhul kaugemal. Pilt on illustratiivne.
© UU

Nooremad põlvkonnad valivad Eestis hetkel rohkem vasakpoolseid ja liberaale, nägemata seejuures ette, mida REF-ike neile ette valmistamas on – nimelt on massirände tulemusel (mida soodustab ka Eesti vasakvalitsus) tekkimas massiline eluasemekriis, sest elamispinnad antakse üha lisanduvatele migrantidele ja eurooplastest noored peavad oma kodu rajamise unustama.

The European Conservative vahendab: “Kahe aastakümnega on Iiri rahvaarv kasvanud neljalt miljonilt ligi 5,3 miljonini, suuremalt jaolt immigratsiooni tõttu. Septembris julges Iiri statistik Alan Barret mainida The Irish Timesile, et niisugune meeletu rahvaarvu suurenemine on toonud kaasa eluasemekriisi ja pannud tugeva löögi alla riigi tervishoiusüsteemi. /…/ Suurbritannia eluasemekriis on Euroopa karmim. Terve põlvkond noori seisab silmitsi väljavaatega mitte kunagi omada enda kodu. /…/ Eluasemekriis ja massiline immigratsioon oli viinud ka Hollandi valijate kannatuse katkemiseni.”

Praeguses olukorras pole eluasemekriisi leevenemist oodata, sest kuigi riigid (sealhulgas juba ka Saksamaa) omaette võtavad kasutusele meetmeid ebaseadusliku rände piiramiseks, siis Euroopa Liit tervikuna ehk Brüsseli võimukoridorid pigem jätkavad “avatust”, mida on näha kavadest üle Vahemere tulevaid illegaale sunduslikult laiali jaotada.

See tähendab, et jätkub ka migrantide poputamine, sealhulgas elamispinnaga. Liberaalne Lääs on ajaloos eriti kummaline nähtus, kus illegaalselt saabuvad migrandid ei pea midagi välja teenima, vaid saavad kõik vajaliku kohe peo peale, kusjuures see ei tekita neis mitte tänulikkust, vaid edaspidist pretensioonikust.

Eestis praegu ilmselt elamispindu veel jagub ja rahval raha ka, kuid see ei kesta kaua, sest majandus Reformierakonna valitsedes langeb ja inimesed vaesuvad, sisseränne aga aina kasvab. Eesti noorte peamine suund sisemigratsioonis on Tallinn, aga vähesed suudavad endale vanemate abiga elamispinda osta, enamik elab püsivalt üüripindadel. Ukrainlaste saabumine juba tekitas raskused elamispinna leidmisega ja võib eeldada, et mida tugevamaks sisseränne läheb, seda vähem avaneb eesti (ja ka siinsetel vene) noortel võimalusi saada päris oma kodu. Üüripind pole kodu, sest sealt saab neid alati välja tõsta, kasvõi lepinguaja lõppedes.

Reformierakond oma satelliitidega tahavad alandada valimisiga ka 16- ja 17- aastastele, et saada endale uusi valijaid, aga kas nad garanteerivad neile tulevikus ka kodu loomise võimaluse? Massimigratsiooni jätkudes on see kaheldav ja majanduslanguse tõttu ei suudeta ka enam kortereid juurde ehitada. Uutes kortermajades aga on juba praegu kuulda rohkelt inglise ja vene keelt. Noored peaksidki mõtlema sellele, et nad võivad sisserände poolt hääletades teha karuteene iseendile.

Lõpetuseks tasub meenutada nõukogude aja Moskvat ja nähtust nimega “limitšikud”. Nimelt valitses juba tol ajal meeletu tung Moskvasse ja palja sissekirjutuse pärast ootasid inimesed aastaid, elades Moskva-lähedastes linnades ja asulates. Kui migrandid hõivavad Tallinna korterid ja üüripinnad, kujuneb oma elu alustavatel noortel pealinna pääsemine tulevikus väga raskeks.

Uued Uudised

Samal teemal: Euroopa eliidi ja riikide valitsuste seas levib oikofoobia – omaenda rahva vihkamine, mida varjatakse “paremäärmusluse” narratiiviga