Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Haridusminister käib välismaal kiitlemas, samas kui kodus on õpetajad streigivalmis

-
01.12.2023
Globalistist haridusminister, kes lammutab eesti koolisüsteemi.
© Uued Uudised

Haridusminister Kristina Kallase tegemised järgivad Kaja Kallase joont: mõlemad käivad välismaal “õitsemas” ja kodus on “mustas augus”.

BNS vahendab: Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas jagas sel nädalal töövisiidil Helsingis ja Stockholmis kogemusi Eesti haridusest ning otsis võimalusi ühiste projektide ja algatuste elluviimiseks. „Kohtumistel Soome kolleegidega mõistsin taas, et oleme tegemas õigeid haridusreforme,” rääkis “teine Kallas”.

Samas teatab teine BNS-i uudis: “Osapooled kogunevad reedel õpetajate palgateemalisele arutelule.” Vastuolu ongi selles, et Eestis on õpetajate palgaga juba pikk konflikt, mida pole suudetud lahendada. Konflikt jätkub ka Metsküla kooli ümber ning suuremas pildis on maakoolide tulevik ohus.

Haridusminister aga käib halva mängu juures välismaal Eesti haridussüsteemi kiitmas ja on seda teinud varemgi. Või nagu ütleb üks kommentaator: “Räägib uhkest traavlist, samas endal on äraaetud kronu!”

Ja kolmas uudis BNS-ilt: “Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas rääkis neljapäeval Brüsselis Euroopa Liidu hariduse tippkohtumise pealaval, et tehisintellekt aitab luua revolutsiooniliselt uue teadmise õppimisest.”

Tehisintellekt võib olla hea asi, aga see võiks olla täiskasvanute mängumaa, sest juba niigi räägitakse, et nutiseadmed on lastelt ja noortelt võtnud mõtlemisvõime. Eesti 200 minister tahab paraku revolutsiooni teha.

Uued Uudised