Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sündmused 1. detsembril 99 aastat tagasi hoiatavad, et Eestis on “kolonnid” olemas ja neid tuleb üha juurde

-
01.12.2023
Kremli-meelne kontingent, kes toetas presidendivalimistel Putinil, saab valitsuse tahtel ka siinseid volikogusid valida.
© Uued Uudised

Detsembrikuu esimesel päeval meenutatakse nüüd 99 aastat tagasi toimunud bolševistliku riigipöördekatse mahasurumist, mille häirekellad kõlavad siiani.

Tollal püüdsid iseseisva riigi kukutada Eesti enamlased ja idapiiri tagant saabunud emissarid. Täna on Eestil ida pool vägagi verejanuline naaber ja samas on siin ka vene kogukond, kelle seas leidub Vene kodanikke, “surematut polku”, “yanatoomisid”ja “aivopetersone”, Georgi lindi ja Z-rahvast, ukrainlaste vaenajaid ja palju teisigi, kes võivad uut 1. detsembrit oodata.

Kapo väidab, et Eestis ei olevat “viiendat kolonni”, kuigi see pole eriti tõenäoline, seda enam, et Kaja Kallase valitsus tegi idapiiri ukrainlastele pärani lahti ja sealt imbus ilmselt sisse ohtralt FSB “ukrainlasi”. Usutavasti kapo siiski teab, et Eestis võib leiduda mehi, kes on juba valmis relvi haarama, kui Putini sõjavanker peaks siiapoole kolistama asuma. “Viienda kolonni” eitamine on ilmselt liberaalse-vasakpoolse valitsuse poliitiline tellimus, hirmust, et see võiks kuidagi eestlaste ja venelaste suhteid rikkuda.

Islamiäärmuslaste osas julgeb kapo ohutegureid välja tuua, kuigi ka selles osas on ilmselt valitsuselt poliitiline suupidamise tellimus olemas, sest massimigratsiooniga kaasnevate ohtude avalikustamine ei lähe kokku Kaja Kallase valitsuse rändelembusega. Väitis ju peaminister otse Riigikogu infotunnis, et aastas tuleb Eestisse ainult 1307 välismaalast, nagu sisserände piirarv ette näeb. Migratsiooniga kaasnevatest ohtudest ei räägi mitte ükski poliitiline jõud peale EKRE.

1924. aastal hoidsid Eesti rahvusmeelsed jõustruktuurid ära eestlaste rahvusriigi kukutamise. Tänaseks on see riik kõvasti venestunud ja islamiseerunud (kapo andmetel kümme tuhat islamiusulist ja praeguse olukorra jätkudes võib see kümnekonna aastaga kolmekordistuda), seega on vaenajaid tänu “avatusele” kõvasti rohkem, kui oli neid 99 aastat tagasi, kui märatsemas oli vaid käputäis enamlasi. Täna käivad Eestis isegi “moslemivennad”, et meeleavaldusel Hamasi reklaamida.

Nende meeste päralt, kes 1924. aastal bolševikud maha või põgenema lõid, olgu igavene au.

Uued Uudised