Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Kui ei oska valetada, siis ole parem vait

-
02.12.2023
(:) kivisildnik

Teatava üllatusena tuli mulle sõnum, et va Kaja Kallas ilutses ühel pildil Valgevene kurjuse telje valguses. Vaatasin seda pilti siis lähemalt, väga ebameeldivad tegelased, kananahk tuli ihule.

Iga päevaga saab selgemaks, et enam ei tohi mitte midagi vaadata, kuulata ega lugeda. Vastik, närvesööv ja igav. Keegi kõrge ametnik Lõuna-Aafrikast nõuab, et Iisraeli peaminister tuleb vangi panna raskete sõjakuritegude eest, no mis sa selle peale ütled. Kui ütled jah, oled antisionist ja lojus, kui ütled ei, oled rassist ja siga.

Kui midagi ei ütle, siis oled veel hullem raibe kui Ukraina võidu eitaja. Parem siis ikka midagi öelda, kinni panevad niikuinii. Vaenuvaikus saab juba lähiajal surmanuhtluse või käe maharaiumisega karistatud, see on enam kui kindel. Arengud on sellised, enam või vähem demokraatlikud.

Võib muidugi kinnitada, et mõlemal on õigus. Ühel masuurikal on vanatestamentlik litsents tappa, umbes nagu nagu agent 007 ja tema jahiluba, ning vahval Aafrikamaa mehel on mingi nahavärvist tulenev kõrgem sõnavabaduse erivorm. Ja kui veel ei ole, siis tuleb see talle Vanasorose määrusega omistada.

Aga vaevalt et selline jutt planeedi omanikke veenab. Kes tahab rõhuvast intellektuaalsest olukorrast puhta nahaga välja tulla, peab kas ühinema võiduka Iisraeli armeega (vajadusel Azovi pataljonist ajutiselt välja astuma) või arstitõendi olemasolu korral kandma kogu oma maise vara liitlase kaitsejõudude pangaarvele ja kisendama hommikust õhtuni “slaava Jehoova”.

Kui kedagi peaks huvitama, siis ma olen kõigis sõdades nii sõja kui mõlema vaenupoole vastu. Vangi panna, kõik betooni peale niikaua kui rahunevad, nii hutud kui tutsid. Ühed mustad mõlemad. Kas ma siis teises ilmasõjas oleksin pidanud olema pooletoobiste kommunistide või suursaksa šovinistide poolt? Seda juba ei ole, mina olen igasuguste nadikaelte vastu, kindlalt, vääramatult, juba põhimõtte pärast.

Ainsa erandina tunnistan ma Vabadussõda ja muistset vabadusvõitlust, mida euroopameelse ajalooteaduse järgi enam olemaski ei ole – oli mingi ristisõdijate grupeeringute vaheline arveteõiendamine. Lollus, maarahvas polnud mingid ristisõdijad. Sama hea oleks öelda, et Gazas pommitatakse juute. Euroajaloolastest kahjureid tuleb kohelda nagu sõjaõhutajaid.

Ajakirjanikega ei ole lood paremad, nad ei suuda enam kuidagi kinni mätsida idarindel toimuvat. Vaadake ise, kas see on siis õigeuskliku globalisti ja ustava stratkommari jutt: “Vene kaitseminister Sergei Šoigu väitis reedel, et Vene üksused tungivad Ukrainas edasi igal suunal, kuigi vaatlejad ei ole erilist liikumist märganud. Rindejooned ei ole ägedatest lahingutest hoolimata 2023. aastal oluliselt nihkunud. Viimasel ajal on eriti kõvad lahingud käinud Avdijivka ümber, mille Vene väed on peaaegu sisse piiranud.”

No kurat! Mis mõttes peaegu sisse piiranud. Andmeid pole, tiblal laskemoona ja alukaid pole, midagi ei ole, nüüd on aga peaaegu sisse piiranud. Väljaheide suhu tagasi. Kohe varsti on mõõdukalt sisse piiranud ja siis takkaotsa vastuolulise tegevuse käigus kõik möödaminnes maha nottinud. Kas on raske noorte eurovisioonist või lumetormist kirjutada?

Kui ei oska valetada, siis ole parem vait. Lääne tsivilisatsiooni kokkukukkumine on ikka tõsine asi. Sellest räägivad ainult vandenõuteoreetikud ja see on kindel Putini jutupunkt. Ja nüüd tuleb see jutupunkt kroonu meediast, nii et lugejal vesi silmas. Nördimusega osundan.

Harri Tiido: “Tollane imperiaalne koguprodukt oli impeeriumi ajaloo kõrgeimal tasemel. Ehk tegemist ei olnud mingi kõdunemisperioodiga, kollapsi eel jõukus hoopis kasvas. Võrdluses tänapäevaga tähendab see, et impeerium ei pea enne hävingut olema pikas majanduslanguses.”

Immigrandid, barbarid, impeeriumi hukk, Rooma, Lääne tsivilisatsioon, andestamatud paralleelid, jultunud vihjed, kohutav soigumine. Mis tähendab, et keegi on kuskil kirjutanud, et läänega on lõpp? Meie oleme ju ka läänega, kas sa selle peale ei mõtle? Inimesed lähevad juba kliimavalede peale lolliks, mis siis veel allakäigu tõest rääkida. Vastutustundetuse tipp.

Ainsa lohutava tsitaadi ma ka välja tõin, et Rooma hävis ikkagi majandustõusu tipul, meil siin pole aga tõusu haisugi. Kas see tähendab, et ei kuku mingil juhul kokku, vaid lihtsalt läheb pankrotti ja likvideeritakse seaduses ettenähtud korras ja demokraatia saab võlausaldajatele? Või midagi muud sama hämmastavat? Seda Gibboni teostest välja ei loe.

Kui normaalsed inimesed sellist normaalset juttu kirjutaksid, oleks see täiesti normaalne. Hetkel toimub aga täielik kognitiivne dissonants ja on oodata eeldatava eluea lühenemist enesetappude ja kõhulahtisuse tõttu. Kuidas ma siis nüüd usun, kui enne on kogu aeg valetatud?

Ja kuidas usuvad need, kes on toore jõuga valet uskuma pandud? Mis nendest nõrkadest mõttemasinatest saab? Ma ütlen, mis saab. Lähevad kärssama ja põlevad läbi, ajupesu vesi läheb keema nagu ÜRO kliimaklimbisupp. Millised propagandavaled pole viimasel ajal peavoolu enda poolt kahtluse alla seatud, ehk ainult homoabieluõnn?

See meediatolguste sonimine, põhimõttelage tõmblemine ja iseendale vastu rääkimine on tülgas. Minu jaoks on see tõe rüvetamine, kui tõde räägib see, kes on terve elu valetanud ja siis ka tunnistab tõde kuidagi sordiini all ja pika hambaga. Sure valetajana, ära vingerda, muud ma sellistele ei oska soovitada.

Igal juhul on tõde olemas ja on ka tõerääkijaid, ehkki neid on vähe. Seega tuleb Sven Sildnik valida riigikokku. Vale tapab. Vali paberil ja vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 02.12.2023