Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tervise Arengu Instituut propageerib perekesksete jõulufilmide reklaamipausides meesteseksi

-
03.12.2023
Durexi kondoomireklaam. Tegu pole kõnealuse telereklaamiga, pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Telekanali Kanal 2 lisa Duoplay on juba paisanud vaatamiseks terve rea jõulu-, sealhulgas perefilme, ja nende reklaamipauside ajal näeb ka Tervise Arengu Instituudi reklaami turvaliseks meesteseksiks.

TAI ja Durexi ühisreklaamis näidatakse vaikuses mehekeha, visuaalselt räägitakse juhu- ja turvaseksist ning pakutakse “Loe rohkem meesteseksist”. Ja seda näiteks koguperefilmi “Tere tulemast jõululinna” ajal.

Geimehi on ühiskonnas kaduvväike protsent, aga turvaseksi reklaam neile on olemas, samas noorte turvaseksist reklaame pole, vähemalt neid ei näe. Tõsi, täiesti ametlikult on tunnistatud, et üks raske haigus, ahvirõuged, levibki peamiselt geimeeste seas ja turvalisuse peale peaks nad mõtlema küll.

Durexi kondoomireklaamid on varemgi judinaid tekitanud, sest see suhete virrvarr, mis ühest reklaamist läbi jookseb, näitab kõik seksuaalsed “uusväärtused” ära.

Need reklaamid võiks vähemalt jõuluajal ära koristada ja eriti perefilmide vahelt. Suured meesterahvad peaks ise juba omavahelisest turvaseksist midagi jagama.

Uued Uudised