Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poliitprojekti Eesti 200 “pikk plaan” Eesti majanduse jaoks näib hea õnne korral teostuvat ehk riigi 200. aastapäevaks

-
05.12.2023
Odavtööjõuminister Tiit Riisalo.
© UU

Poliitprojekt Eesti 200 on algusest peale olnud absurdne ja selle poliitikud tõestavad üha enam, milline naljanumber nad on – kasvõi Lauri Hussar “tarkuse” näol, et probleemi lahenduseks olevat probleemile lahenduse otsimine.

Nüüd hiilgab ERR-i veergudel teine “kahesajataja”, majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo, kes väidab: “Pikk plaan Eesti majandusele on valmimas, kuid pole veel küps.”

Eesti 200 loodi 2018. aastal. “Pikk plaan Eestile” kuulutati välja 2019. aastal. Enne vahepealseid valimisi on Eesti 200 kuulutanud, kui hea meeskond neil olevat, kui targad plaanid on neil valmis mõeldud, ja nüüd – plaan olevat valmimas, aga mitte veel küps.

Tegelik reaalsus on see, et udutajate erakond on pärast arvukaid skandaale kukkunud valimiskünnise lävele, midagi mõistlikku pole neilt tulnud ja midagi pole ka tulemas. Ka nende haridusminister Kristina Kallas seab välismaal siinset haridussüsteemi teistele eeskujuks, suutmata ise lahendada sotsiaalset konflikti õpetajatega või maarahva muret maakoolide pärast.

Vanarahval on selliste kohta hea mõiste – tühikargajad.

Uued Uudised